mitä talvihaalaria suosittelette?

  • Viestiketjun aloittaja Elvi
  • Ensimmäinen viesti
Elvi
Apua tarvitaan. Tytöllämme on ollut tähän asti käytössä perintönä tullut haalari, mutta nyt puistotäti sanoi että tarvittaisiin vähän enemmän tuulen/kosteyden kestoa. Sormetkin ovat palelleet vaikka on ollut villatumput ja vuorelliset rasavil-tumput päällä. Saako kalliista reimateceistä rahoilleen vastinetta, eli onko ne todella ylivoimaisen lämpimiä/toimivia että kannataa satsata vai ovatko toiset halvemmat (jonathan, lassie ym) yhtä hyviä. Tietysti kun tyttö on vielä pieni 1v ja 4kk niin ulkona ei pysty paksuissa tumpuissa ja isoissa kengissä niin hyvin liikkumaan kuin isommat lapset. Ehkäpä kylmyys johtuu siitä. Onko jollakulla kokemusta niistä ruskovillan villahaalareista? viikonloppuna pitäisi mennä ostoksille joten kaikista vinkeistä olisi apua!

 
annamanna harmaana
Meillä on suurinpiirtein saman ikäsellä tytöllä käytössä lassien subratech haalari. Liikkumin ku on mitä on niin se ainakin on pitäny pikku neidin lämpimänä. Ulkona on kävelty, kontattu ja maattu lumessa jo tälle talvelle eikä ole vaatteet kastuneet.
 
Meillä on isommilla lapsilla (4 ja 2v) Reimatecit, mutta kuopuksella (1v2kk) Jonathan. Ei moittimista tuossa Jonathanissa. Kokemusta myös Lassien Suprafill ja Rukka Rvp haalareista. Rukka oli positiivinen yllättäjä, se on kestänyt kahden lapsen käytön ja odottaa nyt kuopusta. Ihan kuin uusi!
 
3lasta
Meillä oli lassien supratech haalarit ja eivät kestäneet kuin yhden talven. Eivät pitäneet enää vettä ja olivat muutenkin ihan "puhki" (eivät tuntuneet enää pehmoiselta ja lämpimiltä).

Nyt ostin lassien suprafill haalarit (niissä on siis ne kumiset alaosat). Saa nähdä kestävätkö nämä!!!
 

Yhteistyössä