Siis oisko tossa syy miks mua yskittää. Hitto ku kaikki ruoka pitää jatkaa schaisella.eiku Maldon on merisuolahippuja
ei saa olla E536 kun se yskittää.
Siis oisko tossa syy miks mua yskittää. Hitto ku kaikki ruoka pitää jatkaa schaisella.eiku Maldon on merisuolahippuja
ei saa olla E536 kun se yskittää.
Enpä ole nähnyt tai kuullut että olisi missään kumottu, mutta olen kyllä lukenut sitä hoitomuotoa käytettävän joillekin syöpäpotilaille.Nämä uskomukset kumottiin jossain. Oisko tullut telkkarista
Mut jos on niin se tosiaan on sipulikasvi ja voit istuttaa ne nyt maahanNäin kaupan ruukkuyrtistä saa uutta satoa - Sonjan vinkit auttavat alkuun
Etkö tiedä, miten aloittaisit yrttien kasvattamisen? Uutuuskirja auttaa alkuun.www.iltalehti.fi
MM, post: 33901080, member: 132695"]
Hei toi oli hyvä idea et ruohosipulia tykkään siitä jopa raakana. Täytyykin nyt lähtee kauppaan. Ei vaan taida enään olla ruohosipulia myynnissä.
Puhuttiin suolastaEnpä ole nähnyt tai kuullut että olisi missään kumottu, mutta olen kyllä lukenut sitä hoitomuotoa käytettävän joillekin syöpäpotilaille.
Tässä ainoa minkä löysin suomeksi aiheesta:
Mut jos on niin se tosiaan on sipulikasvi ja voit istuttaa ne nyt maahanNäin kaupan ruukkuyrtistä saa uutta satoa - Sonjan vinkit auttavat alkuun
Etkö tiedä, miten aloittaisit yrttien kasvattamisen? Uutuuskirja auttaa alkuun.www.iltalehti.fi
MM, post: 33901080, member: 132695"]
Hei toi oli hyvä idea et ruohosipulia tykkään siitä jopa raakana. Täytyykin nyt lähtee kauppaan. Ei vaan taida enään olla ruohosipulia myynnissä.
Ei hitto niinpäs puhuttiinkin, täällä on jo niin tottunut siihen ettei mistään voi puhua ilman jotain vänkääjää ympärillä!Puhuttiin suolasta
Toivottavasti muistit laakerinlehdet. Ne on jauhelihasopassa pop!Hei toi oli hyvä idea et ruohosipulia tykkään siitä jopa raakana. Täytyykin nyt lähtee kauppaan. Ei vaan taida enään olla ruohosipulia myynnissä.
Noh empä ostanut oon kyllä syönny keittoo jossa on mut ne mä aina poistan lautaselta enkä syö niitä eli en oo siis tainnu maistaa koskaan.Toivottavasti muistit laakerinlehdet. Ne on jauhelihasopassa pop!
Eikun eikös ne ole vaan antamassa makua liemeen.Noh empä ostanut oon kyllä syönny keittoo jossa on mut ne mä aina poistan lautaselta enkä syö niitä eli en oo siis tainnu maistaa koskaan.
Ne on vaan antamassa sen maun, niitä ei syödä.Noh empä ostanut oon kyllä syönny keittoo jossa on mut ne mä aina poistan lautaselta enkä syö niitä eli en oo siis tainnu maistaa koskaan.
Kevätsipuli.Aah se ruohosipuli oli sitä pelkkää vihreetä senhän voi joo laittaa ruukkuun. Mikäs sipuli se llikaan missä on se ruoho ja sit valkonen möllykkä alhaal?
Nojoo ne taidan jättää hyville kokeille. En oo kyl kummonen ruuanlaittaja. Tossa kesällä koitin tehä mustikkapiiraan ni lötköks jäiOn totta, että kaupan lihaliemikuutiot on aromivahventeita täynnä.
Lihaliemen valmistus itse on työlästä, mutta kannattaa:
Kotitekoinen lihaliemi
Itsetehty lihaliemi on herkullista. Voit pakastaa lientä sopiviin kerta-annoksiin ja käyttää sitä keittoihin ja kastikkeisiin.www.sydanmerkki.fi
Tätä voi sitten pakastaa sopiviin annoskokoihin.
Joo no mun makuaisti on aika huono ni en tiedä mitä makui se lisää keittoon. Pitäis varmaan suoraan maistaa yks sellanenEikun eikös ne ole vaan antamassa makua liemeen.
Mä en ainakaan syö niitä ikinä.
Kiitos, tuotahan mun pitää kanssa tehdä joku päivä!Eilen tein chili con carnea ja on tulista sitä tänäänkin
Vois joskus kokeilla, mutta tuon aurajuuston pitäis löytää joku korvike, mä en syö homettaMe nukuttuin pitkään ja syötiin pannareita vaahterasiirapilla ja mustikoilla, syyään seuraavan kerran vasta iltapäivällä koska tänään ei oo treenei tai pelei.
Ajattelin laittaa moskovanpataa.
Tässä pääpiirteittäin:
Moskovan pata - Valio
Moskovan pata on tuhti ja maukas lihapata, joka saa makua mm. suolakurkuista, smetanasta ja AURA juustosta. Tämän klassikkopadan ohjeen julkaisi ensimmäisenä ruokatoimittaja Mysi Lahtinen 1990-luvun alussa.www.valio.fi
Se on vähän niin kuin luu kun tehdään lihalientä, et sä niitä luitakaan syö kun liemi on valmis.Joo no mun makuaisti on aika huono ni en tiedä mitä makui se lisää keittoon. Pitäis varmaan suoraan maistaa yks sellanen
Noita reseptejä tulee aina muokattua. Laita vaikka koskenlasijaa?Vois joskus kokeilla, mutta tuon aurajuuston pitäis löytää joku korvike, mä en syö hometta
Uuh nyt herahti vesikielelle näyttääkin herkulliselle. Ainiin tyttö oli kehassu yhelle et teen parempaa spaghetti jauheliha kastiketta mitä ravintolasta saannuMe nukuttuin pitkään ja syötiin pannareita vaahterasiirapilla ja mustikoilla, syyään seuraavan kerran vasta iltapäivällä koska tänään ei oo treenei tai pelei.
Ajattelin laittaa moskovanpataa.
Tässä pääpiirteittäin:
Moskovan pata - Valio
Moskovan pata on tuhti ja maukas lihapata, joka saa makua mm. suolakurkuista, smetanasta ja AURA juustosta. Tämän klassikkopadan ohjeen julkaisi ensimmäisenä ruokatoimittaja Mysi Lahtinen 1990-luvun alussa.www.valio.fi