Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä

vierailija
No meillä on vielä sanan- ja ilmaisunvapaus. Sitä ei kannata lähteä rajoittamaan, oli tempaus kuinka pöljiä tahansa. Omasta mielestäni on typerää kumarrella Turkin suuntaan ja myydä arvot pelkästään Nato - prosessin vauhdittamiseksi.
 
vierailija
Oisin nyt olettanut Suomalaisten olevan järkevämpiä.
Mielenosoituksen organisoi tunnettu vasemmistoanarkisti ja antifalainen, joka on ollut aikaisemmin järjestämässä taistelukoulutusta suomalaiselle äärivasemmistolle. Hän on myös Suomen ev.lut. kirkon pappi :rolleyes:. Kyseessä voi olla Venäjän hybridioperaatio Suomen natojäsenyysprosessin haittaamiseksi tai ihan vaan paikallisten pilipäiden tempaus nyt kun tilaisuus sattui kohdalle. Yleensä tällaiset kannattaa ohittaa olankohautuksella koska vapaassa yhteiskunnassa näitä sattuu.
 
vierailija
Mielenosoituksen organisoi tunnettu vasemmistoanarkisti ja antifalainen, joka on ollut aikaisemmin järjestämässä taistelukoulutusta suomalaiselle äärivasemmistolle. Hän on myös Suomen ev.lut. kirkon pappi . Kyseessä voi olla Venäjän hybridioperaatio Suomen natojäsenyysprosessin haittaamiseksi tai ihan vaan paikallisten pilipäiden tempaus nyt kun tilaisuus sattui kohdalle. Yleensä tällaiset kannattaa ohittaa olankohautuksella koska vapaassa yhteiskunnassa näitä sattuu.
Vasemmisto Puten asialla...
 

Yhteistyössä