Mitä rattaita 2-vuotiaalla?

Eikös niitä oo aika edullisesti sellasia ihan perusrattaita? Esim sellasia avomallisia.. Onhan ne tietty vähän hankalat, jos on kauhee vesisade ku ei saa suojaa. Mut varmaan sellasia kuomullisiakin saa vaik käytettynä halvalla. Kyllähän ne rattaat ylipäänsä vielä ton ikäsellä kätevät on. Meilläkin on 2 vuotias ja pienempi 4kk, ja käytössä on kaksosten rattaat.
 
Meillä käytössä yhdistelmät...sateenvarjorattaat on kaupunki/kesärattaina...mutta nyt ei siis käytössä koska niillä ei pääse mihinkään kuin ainoastaan paljaalla asfaltilla, eli ei toivoakaan lumessa tai hiekassa kulkemiseen... Matkarattaita siis teille suosittelen...kaupassa edullisimmat jotain 70-80 euroo ja käytettyjä toki saa halvemmalla...
 
Meil on käytössä Basson Baby-merkkiset yhdistelmät ja niistä siis rattaat....jos et enää yhdistelmiä halua ostaa, niin sinuna minä hankkisin sellaset ihan perus avorattaat, ainakin Emmaljungiin saa myös kuomun ja tietty sadesuojan vedettyä päälle, menevät siis kurjemmallakin ilmalla. Painoraja perusrattaissa on niin korkea, että menee niin kauan ku lapsen täytyy rattaissa matkustaakin. Nukkumiseen tällaset on huonot, koska selkänojaa ei saa makuuasentoon, mut muuten tosi kevyet ja näppärät! Matkarattaita en ostaisi mistään hinnasta....
 
Emmaljungan cerox-yhdistelmät- nyt jo pitkään ollut rattaina käytössä ja ovat todella tukevat ja hyvät. Kuljen lapsen kanssa pääsääntöisesti rattailla ja siksipä niiden pitää olla hyväkulkuiset kelillä kuin kelillä.
 
tinga
Meiltä löytyy Brion kolmipyöräset, on ilmakumeilla että hyvät täällä maalla. Aikasemmin meillä oli autossa Gracon matkarattaat, mutta tällähetkellä on pienemmät vanhat peg precon tai jotain sinnepäin, lastentarvikeliikkeestä käytettynä ostetut 15e ja on sateenvarjorattaat. On nyt hyvät kun tarvii vain harvoin, niin on aina peräkontissa.

Noi Gracot oli pienempänä tosi hyvät, mutta vie turhan paljon tilaa. Noi on isopyöräiset ja jos kiinnostaa, ne on myös myytävänä.
 
äiti minäkin
Brion Ponyt on hyvät perusrattaat! Ja niihin saa hyvän sadesuojan ja halutessaan saa myös kuomun ostettua niihin erikseen. Brio Race lienee sitten astetta "hienompi" kuomullinen versio perusrattaista. Meillä ollut ponyt käytössä keväästä asti 2-vuotiaalla ja hyvät on ollut!
 
Matkarattaita minäkin suosittelen. Meillä jotkut citymarketin halvimmat ja hyvin toimii. Niissä isot pyörät, kuomu ja selkänojan saa tarvittaessa alas jos vaikka nukahtaa matkalla. Ainakaan meillä 2v ei oikein enää viihdy kyydissä vaan haluaa kävellä, että sateenvarjorattaillakin pärjättäis, ne vaan ei oikein kulje tuolla sohjossa...
 
Murmeli
Moikkelis!! :wave:

Emmalljungan Scootterit meilläkin on ja hyvin pelittää.

Kevyet työntää ja meneepi helposti pieneen tilaan! =)

Kerran olen päällisetkin pessyt, ei ollut vaikea irroittaa.

Jos tarvitset kurjilla keleillä paljon liikkua, kuomu ei kovin iso

pituussuunnassa ja sateella ja tuiskulla lapsi saa väkiselläkin osansa :/

ellei sitten laita siihen puoli istuvaan asentoon. Pisteyttäisin näin: 1-10

asteikolla..sanotaanko 7-8!! =) ps:Meillä niissä kulkee 2v.poitsu.
 
Noissa scoottereissa on kyllä meitin jäbä nukkunut unetkin pihalla. Menevät siis sillee kyllä riittävän alas. Menevät tosiaan pieneen tilaan ja kätevästi niihin saa myös seisomalaudan kiinni. Näppärät rattaat ovat.
 
Kiitos vastanneille! Me päädyttiin sitten hankkimaan Brion Racet. Aikaisemmin meillä on ollut Carenat, Emmaljungat ja Quinnyt eli tämä Brio uus tuttavuus. Pitäisi siis olla tilavat ja näppärät - renkaat sain vaihdettua ilmakumeihin kun en tykkää noista eva-renkaista.
 

Yhteistyössä