mitä puuroa teidän 1.5v-2v syövät??

  • Viestiketjun aloittaja pussipiru
  • Ensimmäinen viesti
pussipiru
meillä on "iso" ongelma saada iltapuuro pojalle alas. tuttelin puolukka puuroa söi 1.5v saakka mutta nyt joten kuten taistelemlla menee vaan mannapuuro jossa kaakaojauhoo seassa, siis suklaapuuro alas..
poika kun ei oikein syö leipää, niin jotain täyttävempää pitäs illalla saada mahaan kuin esim.jugurttia..
nko teillä jotain "herkkupuuron" ohjetta tai niksii miten puuro liukuis alas paremmin :eek:
 
Meillä poika syönyt kaikenlaisia puuroja, mm. tällä hetkellä menee kaurapuuroa margariinisilmän kera, mannapuuroa mansikkakeiton kera, riisipuuro kanelilla ( ehdoton suosikki), isukki syöttää bonan junioreille tarkoitettua puuroa.....Pojalla nyt ikää 1v. 7kk, vellistä ei ole koskaan välittänyt, muuten on kyllä kaikki ruokainen. Laita lisuketta puuroon niin häviää vähän maku....Ja suosittelen lämpimästi sitä riisipuuron keittoa vaikka se vähän kestääkin, suu on auki ku linnun pojalla, toivottavasti teilläkin.
 
Meillä tyttö n. 2 v. syö parhaiten riisipuuroa tai neljänviljan puuroa. Kaurapuuroa syö todella huonosti. Yleensä joudun puuron tytölle syöttämään, kun muuten ei syö puuroa, vaikka osaakin itse syödä.
 
-kaurapuuroa omenaraasteella höystettynä ja ripaus kanelia ja sokeria.
-helmipuuroa,eli perunasuurimopuuroa ja kiisseli'ä tai voisilmä.
-ruismustikkapuuroa maidon kanssa.
-puolukkamannapuuroa,eli vispipuuroa, maidon kanssa. ON ihan YKKÖNEN!
-kokeile myös suklaamannapuuroa,eli suklismannaa,jos sellanen kerta menee..
-luumu- tai taatelipuuroja...ja riittäähän näitä..

meillä puuroa vaihdellaan joka ilta ja välillä syödään tutteli puuroja niin eipä ole ainakaan vielä oppinu kieltäytymään..
 
joulumamma
Meidän pojalle (1v 9 kk) on kelvannut aina hyvin puuro. Ei ole tarvinnut keksiä mitään erikoispuuroja. Kun muukin perhe syö aamuisin puuroa niin maistuu taaperollekin. Ihan tavallinen kaura-tai neljän viljan puuro aamuin illoin. Sekaan voi laittaa vähän hedelmä-tai marjasosetta niin puuro on makoisaa. Mutta varma konsti on laittaa kiisseliä / kokonaisia marjoja joukkoon (esim. mansikoita, herukoita tms). Niitä lusikoidessa menee puurokin tosi liukkaasti alas. Hyviä puurohetkiä!
 

Yhteistyössä