V
vuh
Vieras
Krääääk! Valitsin juhlakakuksi sitruuna-valkosuklaakakun, johon tarvitaankin sitten näköjään jotain lemon curd -tahnaa?? Mitä se on? Millä sen vois korvata, täältä tuppukylästä tuskin löytyy sellasta?
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja vuh:Ok, pitää mennä kattomaan tuolta. En vaan oo ikinä tarvinnut tuollaista, niin en oo osannut kiinnittää siihen huomiota!
Alkuperäinen kirjoittaja No se on:Löytyy ihan tavan kaupoista. se on sellaista makeaa ja erittäin paksua sitruunatahnaa. Eipä oikein tule mieleen, millä voisi korvata...
Alkuperäinen kirjoittaja .:Alkuperäinen kirjoittaja No se on:Löytyy ihan tavan kaupoista. se on sellaista makeaa ja erittäin paksua sitruunatahnaa. Eipä oikein tule mieleen, millä voisi korvata...
Lemon curd
2 sitruunaa
2 dl sokeria
2 kanamunaa
50g voita
Raasta huolella pestyistä sitruunoista keltainen kuori ja purista mehu. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja kuoriraaste.
Vatkaa vesihauteessa 15 minuuttia, kunnes seos paksuuntuu. Käytä "käsivispilää" Ota massa pois hauteesta ja sekoita joukkoon kuutoitu voi.
Säilyy jääkaapissa noin kaksi viikkoa. Käytä esim. hillon tilalla, kakun täytteenä tmv.
Alkuperäinen kirjoittaja .:Alkuperäinen kirjoittaja No se on:Löytyy ihan tavan kaupoista. se on sellaista makeaa ja erittäin paksua sitruunatahnaa. Eipä oikein tule mieleen, millä voisi korvata...
Lemon curd
2 sitruunaa
2 dl sokeria
2 kanamunaa
50g voita
Raasta huolella pestyistä sitruunoista keltainen kuori ja purista mehu. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja kuoriraaste.
Vatkaa vesihauteessa 15 minuuttia, kunnes seos paksuuntuu. Käytä "käsivispilää" Ota massa pois hauteesta ja sekoita joukkoon kuutoitu voi.
Säilyy jääkaapissa noin kaksi viikkoa. Käytä esim. hillon tilalla, kakun täytteenä tmv.