Mitä oireita sait tokan koronarokotuksen jälkeen?

  • Viestiketjun aloittaja Rokotuspelastaa
  • Ensimmäinen viesti
Rokotuspelastaa
Saitko jotain oireita toisen rokotuksen jälkeen? Tuttavilla osa ei ole saanut mitään, parilla nousi kuume ja muutamalla on ollut väsymystä. (PS. Ei keskustella rokotuksesta muuten, joten vastustajahörhöt älkää osallistuko...)
 
vierailija
Ensimm. rokotuksesta käsivarsikipua/pistoskohta ja kainalon imusolmukkeissa ehkä jonkinlaista turvotusta. Jota ei ole tullut mistään muista rokotuksista aiemmin. Pistoskohdassa oli mielestäni myös pieni patti.
Kesti useamman päivän.
Toisesta rokotuksesta tuli vähemmän oireita, pistoskohta jälleen kipeäksi, päänsärkyä, joka on voinut tulla jostain muustakin. Ei kuumetta, ei lämpöä tms.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es
vierailija
Vanhempani ja sisarukseni eivät saaneet mitään oireita kummastakaan piikistä. Lapselleni tuli kuume, käsi kipeäksi, käsi turposi ja punoitti. Erittäin raju hikoilu. Oli niin märkä kuin olisi käynyt suihkussa vaatteet päällä. Vatsa oli kipeä ja kuulema leijuva olotila. Ei pystynyt rokotteen jälkeisenä päivänä seisomaan kun oli niin huono olo. Itselläni käsi kipeytyi ja kuumotti. Kuukautuskierto häiriintyi. Ihon alla oli outoja tuntemuksia. Ihan kuin olisi mennyt kylmää vettä ihon alla. Toisaalta välillä tuntui kuin koko iho olisi ollut tulessa. Jaloissa pohkeet tuntuivat kireiltä ja kiristäviltä. Näiden lisäksi oli kova hikoilu.
 

Yhteistyössä