Mitä muiden +2veet juttelee?

  • Viestiketjun aloittaja Rääkätty Riekko
  • Ensimmäinen viesti
Rääkätty Riekko
Minä tässä hämmästelen poikaamme joka juttelee monenlaista. Eilen kysyi isältään kun lauloi pojalle "sininen uni"-laulua, että
- Isi mitä se uni tarkottaa :whistle: ?

...ja vielä:
Puin pojulle liian ison paidan päälle, poika siihen:
-Tämähän on melkein ku MEKKO :D , mutta kummiski paita.
Ärrää ei osaa sanoa, ässä on tullut alusta asti oikein.
Pojalla ikää nyt 2v3kk :heart:

Kova menijä ja uhmaa on vaikka muille jakaa. Laulaa muutamia lauluja ja nuottikin löytyy aina JOSSAIN kohtaa :D

Miten muilla?
 
Meillä tyttö kans 2v3kk. Juttua tulee vaikka kuinka paljon, välillä pitkiä lauseita sanoessaan joutuu vähän hidastamaan tahtia, että saa kaikki sanottua. Meillä kanssa laulellaan ja hyvin jää laulun sanat mieleen, muistaa yleensä kun alkaa joku tuttu laulu soimaan, että mitä sanoja siinä tulee :)
Ja uhma.. sitä todellakin löytyy myös meiltä, tytöllä on omaa tahtoa niin paljon että joskus meinaa olla ihmeissä sen kanssa.
Tyttö osaa letkauttaa juuri sopivaan aikaan jonkun asian, itse jää välillä suu auki kuuntelemaan et miten se noita juttuja keksii :whistle:
Välillä myös jutut on sellaisia, että saisi jättää sanomatta. Ei kyllä tytön tarvii montaa kertaa jotain kuulla, et se jää päähän ja osaa sen kyllä sanoa silloin kun sitä vähiten odottaa. Joskus kun itseltä palaa pinna ja tulee täräytettyä joku kirosana, kyllä on tyttö heti sitä toistelemassa. Onneksi toi kiroilu on kumminkin melko vähäistä ja se tapahtuu pääosin onneksi vaan kotona.
Tytön leikkiessä on mielenkiintoista kuunnella, kuinka se puhuu omille nukeilleen, aika paljon toistaa mitä itse on kuullut. Esim "voi kulta sinua väsyttää" ym ym. Että jutellaan ja paljon. Oikein hyvää joulun odotusta teille päin =)
 
tantsu80
Meijän poika 2½v keksii jo kavasti omia tarinoita, vasta tuli pitkä tarina lumienkelistä.

poika jatkuvasti äänessä, välillä tuntuu et vois olla tovin hiljaakin,mutta ihana nuita tarinoita on kuunnella.

Kirjoja lukee ääneen, välillä sanatarkasti ulkolukua ja seuraavassa välissä keksii omasta päästä.

Viime aikoina alkanut laulella lauluja. Varsinkin lastenohjelmien tunnareita. Mutta esim. titi-nalle cd:llä olevia lauluja lauleskelee mukana välillä.

Papukaijakin hänestä (ikävä kyllä) löytyy, ite oon aika kova kiroilemaan,nyt onneksi tullut keksittyä vaikka minkälaisia muunnelmia voimasanoihin.

pojan kieli on on jo hyvin rikasta, huomaamatta uusia sanoja tulee vaikka kuinka monta päivässä.

Ässä tullut aina ja ärränkin hän sanoi vuosikkaana,mutta välillä se tippui pois. Nyt sanoo semmoisen kurkkuärrän,mutta kovasti yrittää ärrää oikein täräyttää.

Uhma... :whistle: aaltoilevasti,nyt kai pahin jo taittumassa... Voimat ollu välillä tosi lopussa, hällä kun oli eka uhmis jo alle vuosikkaana.. Oikea jääräpää. Synnärillä hoitajatkin naureskelivat jo,että pojasta löytyy luonnetta,kun ei suostunut tissiä imemään kun tasan kahesta asennosta,vaikka miten yrittivät näyttää muita asentoja..
 
meillä vasta poika täytti 2 8pvä
Toistaa nykyään kaikki perässä. Aina lausee viimisen sanan =)
laskee 1-5 ja osaa kysyä jos jokin tavara on häviksissä ja osaa kysyä mitä kello on,vaikka ei vastausta niinkään vielä ymmärrä.
Laulaa puuha peteä =)
hmm, muidestelee tolalsia 2-4 sanan lauseita...
 

Yhteistyössä