Mitä mieltä uusista BBasukkaista??

  • Viestiketjun aloittaja minttuiita
  • Ensimmäinen viesti
plääh... Pari ehkä mielenkiintoista, mutta tod.näk. nekin osoittautuvat rasittaviksi... Huomasitteko muuten että on taas samat ihmis tyypit talossa?? mm. yksi blondi-bimbo, yksi latino, yksi vanhempi nainen jne... huoh.. olisivat keksineet jotain uutta...
 
Lueskelin sieltä nettisivulta esittelyt ja tosiaan vaikutti että on taas samanlaisia ihmisiä, parikymppisiä pääkaupunkiseutulaisia. Jostain syystä Hannu vaikutti kiinnostavimmalta henkilöltä. Saa nähdä jaksaako tätä kautta katsoa paremmin kuin viime kautta.
 
Nooh, ensivaikutelmia... Kovin on nuorta joukkoa, yksi 40-vuotias, joka tyyliltään muistuttaa aika lailla muutaman vuoden takaista naista, siis tätä joka nolasi itsensä pahasti häätölähetyksessä, en muista nyt nimeä. Loput kuitenkin tuollaisia tosi nuoria. Olisi saanut olla vähän sentään vanhempaa väkeä tällä kertaa. Jotenkin vaikuttavat näin ensinäkemältä vähemmän monipuoliselta joukolta kuin viimevuotinen jengi, mutta katsotaan nyt.

Maria nousi heti inhokiksi, tuollainen tosi huomionhakuinen blondi, joka istuajurputtaa naama näkkärillä. Onko ujo, vai ärsyttäkö että ei ole huomion keskipisteenä?

Elisa, julmetun söötti ja vaikuttaa herttaiselta.

Ksenia(?), toivottavasti ei ole Dana kakkonen.

Miia, pikkuruinen lesbo, josta sain sellaisen vaikutelman että kaikkien muiden mielipiteet hänestä kiinnostaa kovasti, vähän epävarman oloinen.

Habib, toivottavasti ei ole pakollinen etninen lisä, vaan osoittautuisi oikeasti kiinnostavaksi tyypiksi.

Kalapuikkoviiksimies, yök!

Noista miehistä ei oikein oli mitään kuvaa, kamerat tuntuvat antavan naisille paljon enemmän aikaa.

Vähän tulee sellainen tunne, että tuonne on valittu naiset sillä perusteella, kenet raati halusi nähdä alastomana :D Olisin toivonut tuonne vaikka sitä vanhempaa blondia, joka oli näissä ennakkovideoissa, tai sitä yhtä pulleaa blondia, joka hihitteli ennakko-ohjelmassa....
 

Yhteistyössä