Mitä luulette

vieras
Jos säilöt sen kylmässä, mieluiten siinä +3 asteessa ja pakkaat hyvin, niin säilyy kyllä muutamia päiviä avattuna. Pakastaakkin toki voit, kunhan et ensin pidä siellä jääkaapissa päiviä ja vasta sitten lykkää pakastimeen.
Jos mummollesi viet huomenissa, niin sitä varten ei kannata pakastaa:) Laitat joko johkin rasiaan tai sitten elmukelmuun ja vaikka foliota ympärille, niin pysyy kylmänä...Jos ei siis mummolaan ole kovin pitkä matka:)

Eli huoleti voit siitä nautiskella muutaman päivän ajan, niin ei tarvitse tänään kaikkea syödä väkisin:)
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Jos säilöt sen kylmässä, mieluiten siinä +3 asteessa ja pakkaat hyvin, niin säilyy kyllä muutamia päiviä avattuna. Pakastaakkin toki voit, kunhan et ensin pidä siellä jääkaapissa päiviä ja vasta sitten lykkää pakastimeen.
Jos mummollesi viet huomenissa, niin sitä varten ei kannata pakastaa:) Laitat joko johkin rasiaan tai sitten elmukelmuun ja vaikka foliota ympärille, niin pysyy kylmänä...Jos ei siis mummolaan ole kovin pitkä matka:)

Eli huoleti voit siitä nautiskella muutaman päivän ajan, niin ei tarvitse tänään kaikkea syödä väkisin:)
Mummolle veisin huomenna ja itse nauttisin vasta jouluna. Siksi tuota pakastamista ajattelin. Mutta jos noin vähän aikaa säilyy niin taitaa mummo jäädä ilman lohta.

 
Alkuperäinen kirjoittaja neiti dina:
joo kannattaapi pakata hyvin, ei siinä omassa kääreessään. Tarttuu haju koko jääkaappiin. Muutaman päivän säilyy, kalasta kyllä huomaa aika helposti kun on huonoa.
Savustettu ja eikö siinä ole suolaakin. Luulin säilyvän vähän pidempään :ashamed: harmillista.
 
vieras taas
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Jos säilöt sen kylmässä, mieluiten siinä +3 asteessa ja pakkaat hyvin, niin säilyy kyllä muutamia päiviä avattuna. Pakastaakkin toki voit, kunhan et ensin pidä siellä jääkaapissa päiviä ja vasta sitten lykkää pakastimeen.
Jos mummollesi viet huomenissa, niin sitä varten ei kannata pakastaa:) Laitat joko johkin rasiaan tai sitten elmukelmuun ja vaikka foliota ympärille, niin pysyy kylmänä...Jos ei siis mummolaan ole kovin pitkä matka:)

Eli huoleti voit siitä nautiskella muutaman päivän ajan, niin ei tarvitse tänään kaikkea syödä väkisin:)
Mummolle veisin huomenna ja itse nauttisin vasta jouluna. Siksi tuota pakastamista ajattelin. Mutta jos noin vähän aikaa säilyy niin taitaa mummo jäädä ilman lohta.

Miksi et sitä veisi mummollesi? Kyllä te sitä aattona vielä voitte syödä, kunhan tosiaan muistat pakata hyvin ja pitää kylmässä. Ja jos vasta jouluna haluat syödä tai mummosi syövän, niin voithan sen sitten pakastaa vaikka nyt...Jos sinua epäilyttää. Otat sitten vaikka ke-iltana sulamaan.
Mutta niin kuin sanottu, niin oikein säilöttynä pysyy kyllä hyvänä useita päiviä:) Ja huomaat kyllä kun se on pilaantunut...

Nautinnollisia jouluhetkiä:)

 

Yhteistyössä