Mummolle veisin huomenna ja itse nauttisin vasta jouluna. Siksi tuota pakastamista ajattelin. Mutta jos noin vähän aikaa säilyy niin taitaa mummo jäädä ilman lohta.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Jos säilöt sen kylmässä, mieluiten siinä +3 asteessa ja pakkaat hyvin, niin säilyy kyllä muutamia päiviä avattuna. Pakastaakkin toki voit, kunhan et ensin pidä siellä jääkaapissa päiviä ja vasta sitten lykkää pakastimeen.
Jos mummollesi viet huomenissa, niin sitä varten ei kannata pakastaa Laitat joko johkin rasiaan tai sitten elmukelmuun ja vaikka foliota ympärille, niin pysyy kylmänä...Jos ei siis mummolaan ole kovin pitkä matka
Eli huoleti voit siitä nautiskella muutaman päivän ajan, niin ei tarvitse tänään kaikkea syödä väkisin
Savustettu ja eikö siinä ole suolaakin. Luulin säilyvän vähän pidempään :ashamed: harmillista.Alkuperäinen kirjoittaja neiti dina:joo kannattaapi pakata hyvin, ei siinä omassa kääreessään. Tarttuu haju koko jääkaappiin. Muutaman päivän säilyy, kalasta kyllä huomaa aika helposti kun on huonoa.
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:Mummolle veisin huomenna ja itse nauttisin vasta jouluna. Siksi tuota pakastamista ajattelin. Mutta jos noin vähän aikaa säilyy niin taitaa mummo jäädä ilman lohta.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Jos säilöt sen kylmässä, mieluiten siinä +3 asteessa ja pakkaat hyvin, niin säilyy kyllä muutamia päiviä avattuna. Pakastaakkin toki voit, kunhan et ensin pidä siellä jääkaapissa päiviä ja vasta sitten lykkää pakastimeen.
Jos mummollesi viet huomenissa, niin sitä varten ei kannata pakastaa Laitat joko johkin rasiaan tai sitten elmukelmuun ja vaikka foliota ympärille, niin pysyy kylmänä...Jos ei siis mummolaan ole kovin pitkä matka
Eli huoleti voit siitä nautiskella muutaman päivän ajan, niin ei tarvitse tänään kaikkea syödä väkisin