Mitä luulet tietäväsi korona rokotteesta/piikistä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
[QUOTE 33894095"]
Sen verran mitä terveydenhuollon ammattilainen ammattinsa vuoksi ja ylläpitää ammattitaitoaan yllä. Kaikki tutkimukset mikä koskee terveyttä tulee luettua ja lisäksi ammatillinen kirjallisuus kiinnostaa.
[/QUOTE]
Eikö pakkausselosteita tarvi opetella? Moni osaa ne ulkoa😂
 
vierailija
Oletko katsonut lääkekaappiisi, kuinka monta pfizerin valmistetta sieltä löytyy? Kaukaa haettua, että pitäisi saada keinotekoisesti lisää rahaa. :D
Ja kaikki muukin on ihan gaggapuhetta sulta. Rokotteiden ansiosta emme kuole enää tuhkarokkoon, polioon tai tuberkuloosiin, mut nää valopää-rokotevastaset aikoo pitää koronabileitä!!!!
En ole bileistä kuullut enkä sellaisiin menisi.
 
vierailija
Ja jokainen piikki firma on saanut vastuuvapautuksen kaikista rokotuksesta aiheutuvista haitoista, kuolemista ja tehottomuudesta. Piikin ottaja on itse vastuussa. Suomessa joudut taikinoimaan haittakorvauksista.

Kun piikki firmat huomasivat, että tarvitaan vielä useita rokotekertoja, nostivat he hintaa. Jännää eikö.
Ei ne sitä ajattele kun menee jonoon😂
 
vierailija
  • Surullinen
Reactions: Lispetti
vierailija
Se, mitä vastustajien tulisi joskus ajatella, on se, että kuka tässä oikeasti tienaa. Tällä hössötyksellä tienaa ituhippiluonnonlääkintään hurahtaneet pilvenpolttelijashamaanit, jotka tuputtavat omia parannuskeinojaan tätä vakavaa tautia vastaan. Tämä voi unohtua suomalaisilta, koska täällä luonnonlääkintä on säännellympää, mutta tilanne tulee hyvin vastaan jo heti Briteissä tai Saksassa, jossa meno on vapaampaa. Puhumattakaan Intiasta, USA:sta tms.
Eikä tartte olla "ituhippi".

Mun yks tuttu on hurahtanut myös näihin enkelijuttuihin ja on vakuuttunut jostakin korkeammasta voimasta ja ihana valo ja rakkaus ja plaa plaa.. eikä välitä rajoituksista tai rokotuksista. Ennen oli fiksu nainen

Mut siis noista luontaistuotteista varoittava esimerkki:

 

Yhteistyössä