Mitä 'laihdutusta' suosittelette sellaiselle, joka ei ehdi harrastaa aktiiviliikuntaa??

  • Viestiketjun aloittaja heinähattu
  • Ensimmäinen viesti
heinähattu
Eli kun maalla asutaan ei kuntosaleja, jumppia jne ole lähellä. Päivät töissä ja illalla ei oikeastaan lenkillekään ennätä. Viikonloppuisin satunnaisesti jotain kävelyntyyppistä voi harrastaa. Millaiselle laihdutuskuurille suosittelette? Karppaus? pisteet? Kokemuksia, mikä olisi paras vähänliikkujalle. Ruokavalioon ei juuri herkut, karkit ym kuulu.
 
plöö
Mulla kans pisteet tehos, ku ei kyenny ilman pudotusta liikkuun! =)
10 kiloa lähti ilman liikuntaa ja sit ku jaksoin liikkua, ni loput 10 lähti tosi nopeeta. Ja siinä ku eii oo missään vaiheessa ees nälkä! =)
 
vieras
Arkenakin jos vaan ehtis edes puolen tunnin lenkille, niin olis hyvä. Tosin jos sun tulee liikuttua esim. töissä paljon niin ei se ole niin tarpeellista. Panosta liikuntaan viikonloppusin, se lenkkeily riittää ihan hyvin, siis reipas kävelykin. Jos et syö herkkuja, katso kuitenkin että annoskoot on tarpeeksi pieniä, ja niin että syöt useamman kerran päivässä, mutta vähän kerrallaan.
 
Annoskoon pienentäminen ja vihannesten/hedelmien lisääminen ruokavalioon. Kun käy säännöllisesti vaa'alla niin näkee kyllä tuottaako tulosta.

Lisää hyötyliikuntaa. Bussilla auton sijaan, käytä portaita ei hissiä, pysäköi auto vähän kauemmaksi.
 
näin
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja näin:
Ota tavaksi vetää kovalla sykkeellä intervalli ennen suihkua. Se riittää eikä tarvitse valittaa, että veisi aikaa.
mikä intervalli???
Sitä vaan, että tehokas liikunta ei välttämättä ota paljon aikaa. Ajan maksimoijat tekevät alle vartin kestäviä erittäin intensiivisiä harjotteita.

Wikilinkki:
http://en.wikipedia.org/wiki/High-intensity_interval_training
 

Yhteistyössä