Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle tytölle?

  • Viestiketjun aloittaja Vinkki
  • Ensimmäinen viesti
Vinkki
Antakaapa vinkkejä, mitä voisi ostaa synttärilahjaksi kaksivuotiaalle veljen tytölle. Nuken ja vaunut hän omistaa jo, mutta mitä muuta voisi hankkia? Hintahaarukka aina tuonne johonkin 35 euroon asti...
 
vaatteita, ne ilahduttavat äitiä.
Kiva kirja esim. pupen kurkistuskirja tai vastaava jossa tutkittavaa
Vie lapsi vaikka ruokkimaan sorsia anna lahjaksi kiva retki tädin kanssa.

Tässäpä näitä ajatuksia.
 
Vinkki
Kiitos. Lisää vinkkejä otetaan vastaan! Haluaisin jotain konkreettista vaikka en mikään materialisti kai olekaan...mutta näen tyttöä joka viikko ja hoidankin häntä melkein yhtä usein joten yhteistä aikaa meillä on kyllä enemmän kun tarpeeksi. :) Tyttö on myös hyvin kehittynyt ja on jo kauan lueskellut oikein kunnon kirjoja (kurkistuskirjat jäivät jo pian 1-vuotispäivän jälkeen unholaan) ja tykkää kovasti puuhailla kaikenlaista. No, täytyy miettiä itekin...
 
LeenaK
Semmoinen piirustustaulu mihin piirretään ja sitten 'pyyhitään' pois on meidän 2v:lle suunnitteilla. Muovailuvahat on myös tosi påp ja lääkärileikkejä leikitään. Prinsessaviittaa käytetään joka päivä, duplot on kivoja ja brion puujunarata on kanssa meidän neidistä kiva.
 
Meillä 2 vuotias ainakin tykkää pukeutua. Joku rooliasu vois olla kiva juttu ja vähän erikoinen. Ei lapset kaipaa niin hienoja leluja. Yksinkertaiset parempia, kehittää mielikuvitusta. Perinteiset kynät, piirrustusvihot ja muovailuvahat parhaita. Joutuu itsekin tekeen jotain eikä ole ihan valmista.Äiti varmaan ilahtuis kunnon kurarukkarista tai itsetehdyistä villasukista. :)
 
onkos sillä jo oma pieni nukke, semmonen pieni noin 20-30cm pitkä lissi-baby nukke on meidän 2V:n lemppari vaik Babybornkin on =)

Dublot?

mekko tai muu kiva "luksusvaate"

Alkupolku tietokonepeli (lapsi oppi hiirenkäyttöä yms..)
 
Meidän hoitopaikassa, jossa on alle kolmevuotiaita lapsia, on aivan IN kotileikki. Eli muovinen astiasto voisi tosiaan tehdä terää pikkuneidille.
Ja onhan niitä pelejäkin tuon ikäisille. Esim.SATEENKAARI, joka on kehitetty nimenomaan 2-v alkaen. Oppii värejä.
Kovasivuiset kirjat ovat tietysti huippuja, koska niitä ei tarvitse varoa. Myös palapelit ja värityskirjat alkavat tuossa iässä kiinnostaa.
Ja tietty ne ihanat, kolisevat dublot... ;)
 

Yhteistyössä