Mitä kannattaa katsoa You Tubesta

En ole muuten hetkeen katsonut laskelmia miten pahasti EU:n vuoksi Suomi ottaa takkiin joka vuosi. Puhutaanko tästä edes enää?

Avustuspaketteja ei liene oteta (otettane 💗) mukaan laskelmiin.
Ei tietenkään, koska kyse on "kertaluonteisista" paketeista, jotka eivät välttämättä edes ole maksuja, vaan lupaamme vain maksaa jonkun toisen ottaman ja saaman lainan. Nerokasta kuppausta, kyllä pakettien nimiä maailmaan mahtuu eli uusi "kertaluonteinen" paketti voidaan polkaista pystyyn joka vuosi.

Sama kuvio pikku näpertelynä toteutuu jo verotuksessakin. Kunnat eivät välttämättä nosta veroprosenttia, vaan kehitellään uusia hulevesimaksuja ja muita piiloveroja.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Tässä vähän Trump-jengin logiikkaa:


Ennen aina vitsailtiin, että Amerikassa on tyhmää porukkaa. Mua se vähän ärsytti, koska ajattelin, että kyllä tyhmiä joka paikkaan riittää. Mutta onhan toi jengi aika uskomatonta. Ja uskomattominta on, että sitä porukkaa on niin paljon, että yhden kerran jo tuon ääliön presidentiksi äänesti.

Kaikki Trumpin tukijat, kattokaa mimmoseen porukkaan te kuulutte...
Mark Dice laittelee aika hyviä videoita youtubeen taas Bidenin kannattajien älykkyydestä.
Mä veikkaan, että tuota typeryyttä löytyy molemmilta puolilta ja on todella värisokeutta ajatella kaikkien asioiden olevan Trumpin tai hänen kannattajieen tai oletettujen kannattajien syytä.

Viimeisin suurin uutinen mitä Bidenista oli videolla, oli se miten hän tuli puhujanlavalle piereskelemään....onneksi ei kuitenkaan nukahtanut vielä sen falskaamisen päälle.
 

Yhteistyössä