Mitä kaikkea syötte jos jätätte hiilarit pois?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Ne kanat ruokitaan eri tavalla ja munien ravintoarvo on silloin hiukan poikkeava. Viljassa ja kasviksissa on vähemmän seleeniä ja maitoon ei ole lisätty D-vitamiinia kuin aika hiljattain. Mutta kananmunien osalta en nyt ihan muista. Tietääkö kukaan varmuudella?
Valitettavasti tehoviljely/synteettiset lannoitteet köyhdyttävät meidän maaperää. Tällöin ei maasta saa enää rikkaasti ravinteita syömämme ravinnon mukana.:(
Ei tosin hätää, maaperän saa kyllä ravinteikkaaksi jälleen kun se muutetaan luomuksi. Maaperää ei kai pysty tuhota täysin. Maaperä on äärimmäisen erikoinen ja kiinnostava asia, kannattaa tutkia!!!🤗

Aivan turha vetää kaksin käsin esim. vihanneksia tms. jos tästä ei ole juuri hyötyä (köyhää syötävää seleenin yms välttämättömän osalta.🤷‍♀️

Ostan lihani paikasta jossa lehmien ruokapaikkana toimivat niityt ovat luomuja, eli paskalla lannoitettuja.❤
Kananmunat niin ikään tulevat samoilta hoodeilta.
 
vierailija
Valitettavasti tehoviljely/synteettiset lannoitteet köyhdyttävät meidän maaperää. Tällöin ei maasta saa enää rikkaasti ravinteita syömämme ravinnon mukana.:(
Ei tosin hätää, maaperän saa kyllä ravinteikkaaksi jälleen kun se muutetaan luomuksi. Maaperää ei kai pysty tuhota täysin. Maaperä on äärimmäisen erikoinen ja kiinnostava asia, kannattaa tutkia!!!🤗

Aivan turha vetää kaksin käsin esim. vihanneksia tms. jos tästä ei ole juuri hyötyä (köyhää syötävää seleenin yms välttämättömän osalta.🤷‍♀️

Ostan lihani paikasta jossa lehmien ruokapaikkana toimivat niityt ovat luomuja, eli paskalla lannoitettuja.❤
Kananmunat niin ikään tulevat samoilta hoodeilta.
Seleeniä niihin kasveihin tulee lannoitteesta eikä maaperästä. Ongelma on siinä ettei luomuviljelyssä lisätä seleeniä lannoitteisiin.
 
Viralliset ravitsemussuositukset on kaikki mitä tarvitsee jos on perusterve.
Voiko näihin uskoa jos…..


Minusta tuo edellä mainittu on melko pöyristyttävää valehtelua. Jos tutkii mitä tuo aine pitää sisällään/miten meihin vaikuttaa, ja miten se on valmistettu, niin ymmärtää paremmin jättää nuo litkut kauppaan.
 
vierailija
Voiko näihin uskoa jos…..


Minusta tuo edellä mainittu on melko pöyristyttävää valehtelua. Jos tutkii mitä tuo aine pitää sisällään/miten meihin vaikuttaa, ja miten se on valmistettu, niin ymmärtää paremmin jättää nuo litkut kauppaan.
Eipä juurikaan. Rypsi-, rapsi-, oliivi- ja auringonkukkaöljyjä pitäisi käyttää vaihtelevasti. Mielummin noita kuin kovaa margariinia.
 
  • Haha
Reactions: Lispetti
Seleeniä niihin kasveihin tulee lannoitteesta eikä maaperästä. Ongelma on siinä ettei luomuviljelyssä lisätä seleeniä lannoitteisiin.
Luomu maaperässä on seleeniä yllinkyllin. Omakohtainen näkemys synteettisisten aineiden vaikutuksesta ihmiseen ovat, että luonnonmukainen on parempi - sekä ihmiselle, että maaperälle, ja ennen kaikkea myös ekosysteemille.

Synteettinen viljely=ei terve maaperä.
 
Viimeksi muokattu:
Eipä juurikaan. Rypsi-, rapsi-, oliivi- ja auringonkukkaöljyjä pitäisi käyttää vaihtelevasti. Mielummin noita kuin kovaa margariinia.
Miksi näitä pitäisi käyttää?

Hmmm…kovat ja pehmeät rasvat…..
Tiesithän että kolesteroolihuijaus on jo selvitetty? Toki statiineja tyrkytetään vieläkin, mutta suuri osa ihmisistä jo ymmärtää kuinka tärkeä kolesterooli ihmiselle on ja osaavat kyseenalaistaa statiinien tyrkytysyritykset.

Lisäksi, omega 6&3 täytyy olla 1:1! Meille tyrkytetään todella paljon liikaa omega 6! Sitä on jossain muodossa kaikkialla, jopa limuissa on kasvirasvaa!!!😱

Margariinin sijaan käytän tietenkin luomuvoita ja gheetä.
 
vierailija
Luomu maaperässä on seleeniä yllinkyllin. Oma kohtainen näkemys synteettisisten aineiden vaikutuksesta ihmiseen ovat, että luonnonmukainen on parempi - sekä ihmiselle, että maaperälle, ja ennen kaikkea myös ekosysteemille.

Synteettinen viljely=ei terve maaperä.
Seleeniä on aina ollut liian vähän maaperässä. Myös ennen luomuviljelyä. Siksi sitä lisätään tavanomaisiin mutta ei jostain syystä luomulannoitteisiin. Sinun omakohtaiset näkemykset ja hörhöilyt ei juurikaan kiinnosta vaan luotan ihan asiantuntijoihin.
Kolesteroliteoria siinä muodossa kun se on aiemmin opetettu ei pidä vettä. Ihmisen maksa säätelee omaa kolesterolin tuotantoaan tarpeen mukaan ja vähentää sitä kun kolesterolia saa ruuasta. Sensijaan rasvojen laatu on tärkeää.
 
Seleeniä on aina ollut liian vähän maaperässä. Myös ennen luomuviljelyä. Siksi sitä lisätään tavanomaisiin mutta ei jostain syystä luomulannoitteisiin. Sinun omakohtaiset näkemykset ja hörhöilyt ei juurikaan kiinnosta vaan luotan ihan asiantuntijoihin.
Kolesteroliteoria siinä muodossa kun se on aiemmin opetettu ei pidä vettä. Ihmisen maksa säätelee omaa kolesterolin tuotantoaan tarpeen mukaan ja vähentää sitä kun kolesterolia saa ruuasta. Sensijaan rasvojen laatu on tärkeää.
Maaperässä on kaikki mitä tarvitsemme kunhan maaperä lannoittuu luomusti.👍

Juu, ja tutkimuksien mukaan korkea kolesteroli tietää pitkää ikää.

Jätä sinä ne omat hörhöilyt vähemmälle ja lue muutakin kuin agendamediaa ”asiantuntijoineen”. Taidat olla markkinatalouden uhri.:(
 
Pystyykö kokonaan hiilaritonta dieettiä edes pitämään, sillä kasviksetkin sisältää kyllä hiilihydraattia...
Niin ja sen vielä lisään, että hiilarittomalla ollaan ketoosissa, se on se idea tässä. Kyllä ihminen pysyy ketoosissa vaikka syö vähähiilarisia kasviksia. Ei toki mitään tärkkelyspitoisia pidä mennä pääsääntöisesti syömään tms.

Ketoosissa energiaa on vaikka muille jakaa, yöunet ovat äärimmäisen hyvät ja syvät, aistit paranee, kunto on hyvä ja terveyttä riittää.👍
 
vierailija
Niin ja sen vielä lisään, että hiilarittomalla ollaan ketoosissa, se on se idea tässä. Kyllä ihminen pysyy ketoosissa vaikka syö vähähiilarisia kasviksia. Ei toki mitään tärkkelyspitoisia pidä mennä pääsääntöisesti syömään tms.

Ketoosissa energiaa on vaikka muille jakaa, yöunet ovat äärimmäisen hyvät ja syvät, aistit paranee, kunto on hyvä ja terveyttä riittää.👍
Haluatko kertoa milloin sait viimeksi? Ja tulitko?
 
Kihdissähän ei saa syödä punaista lihaa kuin vähän kerrallaan. Ei luomua, ei riistaa, ei prosessoituakaan. Eikä veriruokia eikä sisäelimiä.

Eikä äyriäisiä, ei pieniä kaloja ruotoineen eikä nahkoineen. Ei papuja, ei hiivoja, eikä olutta ku siinäkin on hiivaa. Ni ja vehnänalkoäioille eiei, eikä siemenetkään oo hyvästä.


Mun miehellä on. Ja lisäksi on korkea kolesteroli. Siis veks ku otetaan vielä läski, kananmunan keltuainen, juustot, voi, ni aikavähälle jää se mitä syöä saa.
 
Kihdissähän ei saa syödä punaista lihaa kuin vähän kerrallaan. Ei luomua, ei riistaa, ei prosessoituakaan. Eikä veriruokia eikä sisäelimiä.

Eikä äyriäisiä, ei pieniä kaloja ruotoineen eikä nahkoineen. Ei papuja, ei hiivoja, eikä olutta ku siinäkin on hiivaa. Ni ja vehnänalkoäioille eiei, eikä siemenetkään oo hyvästä.


Mun miehellä on. Ja lisäksi on korkea kolesteroli. Siis veks ku otetaan vielä läski, kananmunan keltuainen, juustot, voi, ni aikavähälle jää se mitä syöä saa.
Miksi ei saisi syödä punaista luomulihaa, eli esim. naudanlihaa?
 
Oletteko joskus ajatelleet asiaa siltä kantilta että ”krooniset” sairaudet saattaisivat olla medikalisaation tuote…🤔
Tällöinhän pillerit menevät mukavasti kaupaksi kun on näitä ”kroonisia sairauksia” jne…

Tiesittekö että ihminen uusiutuu ja keho parantaa itseään jos olosuhteet ovat kohdillaan, esim. ravinto/paasto jne…
 
vierailija
Miksi ei saisi syödä punaista luomulihaa, eli esim. naudanlihaa?
Kihti on virtsahapon aineenvaihdunnan häiriö tai voi johtua myös munuaisten toiminnan heikentymisestä. Uraatit eli virtsahapon suolat kertyvät niveliin ja aiheuttavat tulehduksen.
Runsaasti puriinia sisältäviä ja siksi enintään 150 grammaa päivässä syötäviä aineita ovat:
mäti ja äyriäisetliha (nauta, sika, nahaton siipikarja)kuivatut herneet, pavut ja sienetkukkakaali, parsa, pinaattisoijatuotteet ja sienetvehnänalkiot ja -leseet, kaura alkoholijuomat
Kihti kuuluu reumasairauksiin ja puriinipitoiset ruoka-aineet laukaisevat helposti niin kihti-, reuma- kun artritiksen oireet.
Monella reumaatikolla on geeneissä HLA-B27 tekijä. Ei siis ole kysymys mistään elintasosairaudesta.
 
Kihti on virtsahapon aineenvaihdunnan häiriö tai voi johtua myös munuaisten toiminnan heikentymisestä. Uraatit eli virtsahapon suolat kertyvät niveliin ja aiheuttavat tulehduksen.
Runsaasti puriinia sisältäviä ja siksi enintään 150 grammaa päivässä syötäviä aineita ovat:
mäti ja äyriäisetliha (nauta, sika, nahaton siipikarja)kuivatut herneet, pavut ja sienetkukkakaali, parsa, pinaattisoijatuotteet ja sienetvehnänalkiot ja -leseet, kaura alkoholijuomat
Kihti kuuluu reumasairauksiin ja puriinipitoiset ruoka-aineet laukaisevat helposti niin kihti-, reuma- kun artritiksen oireet.
Monella reumaatikolla on geeneissä HLA-B27 tekijä. Ei siis ole kysymys mistään elintasosairaudesta.
Ei kai kihtiin ole kokeiltu (tiettyjen ”asiantuntijoiden”) mukaan ketoosia tai punaista lihaa. Ainesosia on aina niin monia yhteisvaikutuksineen, että on hyvin vaikea sanoa mikä sopii ja mikä ei.🤷‍♀️

Jättäisin kyllä ekana viljat ja oksalaatteja jne. sisältävät kasvikset pois. Nämä ovat todennäköisiä haittatekijöitä nivelille.

Todella monet ovat parantaneet ”parantumattomia” nivelsairauksia kun ovat karsineet ruokavaliota tai alkaneet eliminaatiodieetille missä syödään vain punaista lihaa ja runsasmineraalista hyvää suolaa.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Ei kai kihtiin ole kokeiltu ketoosia tai punaista lihaa. Ainesosia on aina niin monia yhteisvaikutuksineen, että on hyvin vaikea sanoa mikä sopii ja mikä ei.
Uskonpa, että ihminen, joka sairastaa kihtiä, reumaa, migreeniä.... on taatusti kokeillut kaikki mahdolliset vaihtoehdot johtuen sairauden kivuliaisuudesta.
Miksi söisin lihaa jos tiedän että seuraavana päivänä tai lähipäivinä en pysty kunnolla kävelemään?
Osalla ihmisiä nyt vain sattuu olemaan autoimmuunisairauksiin perinnöllinen alttius eikä sitä korjaa ruokavalio mutta tiettyjen ruoka-aineiden välttely pitää oireet poissa tai vähentää oireilua.
"Ihmisen kehityksen ja varhaisen lapsuuden aikana rintalastan takana sijaitseva kateenkorva on tärkeä immuunivasteen säätelijä. Siellä muun muassa karsitaan omien kudosten rakenteita tunnistavat imusolut pois. Joillakin ihmisillä tämä prosessi häiriintyy ja omia kudoksia vastaan ohjelmoituneita imusoluja jää toimintaan." Suora lainaus autoimmuunisairauksien syntymekanismista.
 
Uskonpa, että ihminen, joka sairastaa kihtiä, reumaa, migreeniä.... on taatusti kokeillut kaikki mahdolliset vaihtoehdot johtuen sairauden kivuliaisuudesta.
Miksi söisin lihaa jos tiedän että seuraavana päivänä tai lähipäivinä en pysty kunnolla kävelemään?
Osalla ihmisiä nyt vain sattuu olemaan autoimmuunisairauksiin perinnöllinen alttius eikä sitä korjaa ruokavalio mutta tiettyjen ruoka-aineiden välttely pitää oireet poissa tai vähentää oireilua.
"Ihmisen kehityksen ja varhaisen lapsuuden aikana rintalastan takana sijaitseva kateenkorva on tärkeä immuunivasteen säätelijä. Siellä muun muassa karsitaan omien kudosten rakenteita tunnistavat imusolut pois. Joillakin ihmisillä tämä prosessi häiriintyy ja omia kudoksia vastaan ohjelmoituneita imusoluja jää toimintaan." Suora lainaus autoimmuunisairauksien syntymekanismista.
Myös autoimmuunisairaudet ovat parantuneet tällä ko. eliminaatiodieetillä.🤷‍♀️

Paasto myös resetoi hyvin ja korjaa dna:ta, ja, kuluttaa (autofagia) vaurioituneet solut joista voi muodostua muun muassa syöpä.
 

Yhteistyössä