Mitä jos ihastut mieheen ja käykin ilmi että hänellä on suussa kokoproteesit?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mitä tolla asialla olis tekemistä tunteiden kanssa?
Hän on voinut menettää ne vaikkapa onnettomuuden takia ja ihan samahan se on mikä se syy olis...

Kumpi sulle olis tärkeämpää se että leegot on omat, vai se millanen hän on luonteeltaan (ts. kuinka kohtelee sinua jatkossa)?
 
vierailija
Tuli tuosta mieleen eräs vielä alle viisikymppinen mies jonka olen tuntenut yläaste ajoilta. Hänellä on enää muutama hampaanjämä suussa ja loput ilmeisesti mätiä juuria. Suu näyttää karmealta. Hänellä on hyvät puhelahjat ja on sosiaalinen. Naisystäviä viimevuosina ollut ainakin kolme. Suhteet päättyneet, mutta tuskin huonohampaisuuteen.
Purukaluston huonoon kuntoon syynä todennäköisesti erittäin huono hammashygienia. Kyllä tekarit muuttaisivat senkin miehen koko ulkonäköä.
 
Hammashoitaja
En ota kantaa alkuperäiseen kysymykseen, mutta ei välttämättä ole aina kyse huonosta suuhygieniasta(vaikka useimmiten se on) . Voi olla myös hampaiden kehityshäiriö, joka on johtanut niiden menettämiseen varhaisessa vaiheessa.
Esim. ihan vasta oli potilaana parikymppinen nuorimies, jolla synnynnäisesti puuttui hampaista kokonaan kiille. Olivat siinä vaiheessa jo kovin kuluneet hyvästä hygieniasta huolimatta ja tulee todennäköisesti menettämään omat hampaansa varhaisessa vaiheessa.

+kokoproteesit ovat halvemmat kuin koko suun implanttisillat.