Mitä ihmettä pizzaan täytteeksi, jos vieras ei syö lihaa eikä halua tonnikalaa?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

"vieras"

Vieras
Kauppaan pitäisi kohta lähteä...

Tehdään siis paria erilaista pizzaa, toisesta tulossa kinkku-ananas-aurajuusto-herkkusieni, mutta mitä toiseen, kun ei saa olla lihaa tai tunaa?
 
Juustoilla saa ruokaisammaksi, eli fetaa/auraa/mozzarellaa/vuohenjuustoa, sitten tietty kasviksia kuten tomaattia, paprikaa, sipulia jne, sieniä, oliiveja, ananasta.

Terv. Kasvissyöjä
 
mä en ymmärrä miten ruuan laitto ilman kalaa ja lihaa voi olla vaikeeta, ihan kuin ne olis ainoat vaihtoehdot. kasviksia opn vaikka mitä olemassa ja vaan mielikuvitus on rajana. itse kasvissyöjänä törmään usein tuohon että ihmetellään et mitä voi tarjota jos ei lihaa ei voi tarjota, ja kuitenki kasviksia on kaupan tiskit pullollaan.

pitsaan voi laittaa vaikka paprikaa, tomaattia, parsaa, ananasta, sipulia, oliivia, herkkusieniä, fetaa, aurajuustoa, mozzarellaa jne.
 
mä en ymmärrä miten ruuan laitto ilman kalaa ja lihaa voi olla vaikeeta, ihan kuin ne olis ainoat vaihtoehdot. kasviksia opn vaikka mitä olemassa ja vaan mielikuvitus on rajana. itse kasvissyöjänä törmään usein tuohon että ihmetellään et mitä voi tarjota jos ei lihaa ei voi tarjota, ja kuitenki kasviksia on kaupan tiskit pullollaan.

Saman olen huomannut kun ei syö ns. lisukkeita eli perunoita, riisiä ja makaronia. Heti ihmetellään että mitä sitä voi syödä. :o

Tuohon pitsa-asiaan: Mä ainakin tykkään juustopitsasta eli erilaisia juustoja pitsan päälle. Mozzarellaa, ihan perus edamia, fetaa, aurajuustoa...
 
kaikki kasvissyyöjäthän ei käytä myöskään juustoja, koska ne sisältää eläinperäistä tuotetta eli maitoo.... soijarouhettahan käytetää usein lihan korvikkeena.
 
No onhan sitä muutakin kalaa olemassa kuin tonnaria :-O Esim meillä tehdään usein lämminsavulohesta pitsaa.. Ja on muuten maukasta. Siihen vaikka lisäksi sipulia, tuoretta mozzarellaa tai jotain muuta super hyvää juustoa, tomaattia tuore viipaleina, jotain sieniä. Tai sitten katkarapuja, simpukoita, soijaa (rouhe maustettuna kuin jauheliha)... esim.
Ei se nyt niin vaikeaa ole saada pitsasta täyttävää ilman lihaa ja tonnaria...
 
No onhan sitä muutakin kalaa olemassa kuin tonnaria :-O Esim meillä tehdään usein lämminsavulohesta pitsaa.. Ja on muuten maukasta. Siihen vaikka lisäksi sipulia, tuoretta mozzarellaa tai jotain muuta super hyvää juustoa, tomaattia tuore viipaleina, jotain sieniä. Tai sitten katkarapuja, simpukoita, soijaa (rouhe maustettuna kuin jauheliha)... esim.
Ei se nyt niin vaikeaa ole saada pitsasta täyttävää ilman lihaa ja tonnaria...

Lohesta pizzaa? En ole ennen kuullut. Katkaravut taidan laittaa ostoslistalle, niin tulee vähän tuhdimpi pizza, siis noiden kasvisten lisäksi.
 
miksi ihmeessä Suomalaiset mättää sen pitsan niin täyteen kaikkea? pitsa on parasta, kun siihen tekee kunnon kastikkeen ja sitten hyvää juustoa ja muutamaa täytettä. esim. paprika ja pepperoni, vuohenjuusto, kana ja paholaisenhillo, jauheliha ja tomaatti jonka päällä mustapippurirouhetta. jne. ja täytteen ei tarvitse tursuta laidoilta ulos.
 
[QUOTE="alkup.";22200841]Lohesta pizzaa? En ole ennen kuullut. Katkaravut taidan laittaa ostoslistalle, niin tulee vähän tuhdimpi pizza, siis noiden kasvisten lisäksi.[/QUOTE]

Otko varma että syö noita katkarapuja? Itseltä ainakin jäisi pizza väliin, jos huomaisin niitä...
 
miksi ihmeessä Suomalaiset mättää sen pitsan niin täyteen kaikkea? pitsa on parasta, kun siihen tekee kunnon kastikkeen ja sitten hyvää juustoa ja muutamaa täytettä. esim. paprika ja pepperoni, vuohenjuusto, kana ja paholaisenhillo, jauheliha ja tomaatti jonka päällä mustapippurirouhetta. jne. ja täytteen ei tarvitse tursuta laidoilta ulos.

Pizza on parasta silloin kun pohja pon paksu ja täytteet tursuaa :) Laitan aina herkkusieniä, paprikaa, sipulia järjettömän kasan, ehkä vielä tomaattia, sekä paaljon juustoa.
 
[QUOTE="alkup.";22200841]Lohesta pizzaa? En ole ennen kuullut. Katkaravut taidan laittaa ostoslistalle, niin tulee vähän tuhdimpi pizza, siis noiden kasvisten lisäksi.[/QUOTE]

Miksi ei lohesta? Kun käyt kunnon pitsapaikoissa (siis ei missään pikkukylän 5 e/pitsa ählämipaikoissa) vaan oikeissa ravintolassa niin siellä useinkin on listalla ns. parempia raaka-aineita. Onhan se lohi paljon kallinpaa, mutta varsinkun tuo lämminsavulohi sopii todella hyvin pitsaan kunhan sitä samaa pitsaa ei raiskata purkkia ananaksella ja muulla pas**lla. Vaan käytettään hyviä tuoreita raaka-aineita.
 
miksi ihmeessä Suomalaiset mättää sen pitsan niin täyteen kaikkea? pitsa on parasta, kun siihen tekee kunnon kastikkeen ja sitten hyvää juustoa ja muutamaa täytettä. esim. paprika ja pepperoni, vuohenjuusto, kana ja paholaisenhillo, jauheliha ja tomaatti jonka päällä mustapippurirouhetta. jne. ja täytteen ei tarvitse tursuta laidoilta ulos.

Mitä enempi täytettä, sitä parempi... :p Ah sitä meidän lähipizzerian kummisetä-pizzaa:

kinkku
katkarapu
herkkusieni
parsa
valkosipuli
tuplajuusto

Ah, tuli nälkä.
 
Vieraasi siis syö lihaa, hän ei vain syö punaista lihaa eikä kanaa ilmeisesti? Kala on myös lihaa, samoin äyriäiset. Raivostuttavaa kun ihmiset väittävät olevansa kasvissyöjiä vaikka eivät ole!!! Tämä todellakin vaikeuttaa kasvissyöjien ruokailua kun tungetaan sitä kalaa ja äyriäisiä vaikka sanoo olevansa kasvissyöjä. Sekasyöjän pizzan voi aivan hyvin tehdä lohesta, sitähän saa pizzerioissa täytteeksi, mm. Rossossa on listalla lohipizza. Jos haluaa tehdä kasvispizzan niin vaihtoehtoja on pilvin pilmein!
 
[QUOTE="vellamo";22200927]Vieraasi siis syö lihaa, hän ei vain syö punaista lihaa eikä kanaa ilmeisesti? Kala on myös lihaa, samoin äyriäiset. Raivostuttavaa kun ihmiset väittävät olevansa kasvissyöjiä vaikka eivät ole!!! Tämä todellakin vaikeuttaa kasvissyöjien ruokailua kun tungetaan sitä kalaa ja äyriäisiä vaikka sanoo olevansa kasvissyöjä. Sekasyöjän pizzan voi aivan hyvin tehdä lohesta, sitähän saa pizzerioissa täytteeksi, mm. Rossossa on listalla lohipizza. Jos haluaa tehdä kasvispizzan niin vaihtoehtoja on pilvin pilmein![/QUOTE]

Ei hän väitä olevansa kasvissyöjä.

Hän ei siis syö muuta lihaa, paitsi kalaa. Tonnikalasta hän ei vain pidä.
 
miksi ihmeessä Suomalaiset mättää sen pitsan niin täyteen kaikkea? pitsa on parasta, kun siihen tekee kunnon kastikkeen ja sitten hyvää juustoa ja muutamaa täytettä. esim. paprika ja pepperoni, vuohenjuusto, kana ja paholaisenhillo, jauheliha ja tomaatti jonka päällä mustapippurirouhetta. jne. ja täytteen ei tarvitse tursuta laidoilta ulos.

Aivan samaa mieltä. Ongelma taitaa olla siinä, että jos pitsassa on vähän täytteitä, niin tomaattikastikkeen ja juuston pitää olla hyviä, ei mitään ketsuppi-edam-yökötystä. Samoin pohjan pitäisi olla ohut ja rapea. Mutta sellaisia pitsoja osaa harva tehdä, jolloin täytekasalla pitää paikata puuttuva maku.
 

Yhteistyössä