Entäs tortillat tai tahot iltasyömiseks?
Patongeista saa kans kivoja, kun väliin majoneesia (ne Auran paprika-, kurkku-, yms, maustetut on tosi hyviä), salaattia, maustekurkkua, erilaisia kasviksia ja maustaa sitten pippurilla, etikalla jne.
Bruschetta -tyylinen ratkaisukin on kiva, jos patonkia mielii. Laitat leiville hyvää tomaattikastiketta tai vaikka pestoa, lisäksi mozzarellaa ja uuniin paahtumaan. Lopuks vielä tuoretta tomaattia ja basilikaa päälle.
Lihoista tietysti entrecotee ja sisäfile on tosi hyvä ja nopee, maustat vaan suolalla ja pippurilla ja paistat pannulla 1-1,5 min/sentti/puoli ja annat vetäytyä foliossa 15 min. Kaveriksi ei tarvii ku salaattia.
Kassleriakin (ja muita uunilihoja, jos ei kanslerin rasvasuudesta tykkää) voi laittaa uunissa ilman että siitä tulee nyhtöpossua, otat pois uunista heti kun lämmöt jotain 82 c ja annat vetäytyä, lihasta on helppo leikata pihvejä, joita tarjolle vaikka kermaperunoiden kanssa. Ohjeaikaa on kai 1 h/kg/150 c?