Mita haluaisit sanoa omalle isallesi??

Hei ihanaiset naiset!

Teen koulussa isa-tytar suhdetta kasittelevaa projektia, ja nyt tarvitsisin teidan apuanne! Jos voisit kirjoittaa muutamalla sanalla, mita haluaisit sanoa isallesi?
Se voi liittya mihin tahansa, projektissani tutkin isan ja tyttaren ongelmallisia suhteita (insesti ym.), mutta kommentti isallesi voi olla positiivinenkin. Kuitenkin olisi oleellista etta se mita sanot juontaa lapsuudesta, tai naiseksi kasvamisesta isan lasnaollessa.

Tassa joitakin kysymyksia herattamaan ajatuksia:
Milta tuntui kun kasvoit lapsesta naiseksi, millaiseksi koit itsesi ja mika oli isasi rooli? Hapesitko vartaloasi, koitko isan lasnaolon epamiellyttavaksi, oliko sinulla seksuaalisia tunteita isaasi kohtaan? Vai koitko kenties isasi etaiseksi? Miten suhteenne on muuttunut kasvamisesi myota? miten koet isasi seksuaalisuuuden?

Kysymykset ovat tarkoituksella hiukan johdattelevia herattelemaan ja muistelemaan omaa lapsuutta ja nuoruutta.

Eli, huolimatta iastasi tai suhteestasi isaasi, nyt voit sanoa vapaasti mita haluat!

Jos voisit /uskalataisit/ kehtaisit, mita sanoisit omalle isallesi???
 
Hilkka77
Missään ei lue nimeäsi, mikä on projektisi nimi, mikä on koulusi jne. Ja silti kyselet täällä hyvin henkilökohtaisia asioita, jotka pitäisi ilmeisesti levittää kaikkien lukijoiden nähtäville, tai laittaa sinulle yksityisviestinä, että voit sitten runkata niitä lukiessasi? Jos oikeasti olet joku opiskelija ja teet tällaista tutkimusta, olen pahoillani kärkevyydestäni, mutta olet kyllä hivenen yksinkertainen jos kuvittelet, että kukaan täysijärkinen nainen menee tuohon halpaan.