Mistäs liikkeestä saapi KUNNON huonekaluja?

  • Viestiketjun aloittaja tiedosta kiitollinen =)
  • Ensimmäinen viesti
Finttu
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
jos mul ois rahaa, niin hakisin vain vepsäläiseltä :D
No mä en hae sieltä mitään. Palvelu on NIIN syvältä. Mut ennen sai Iskusta massiivipuisia kaluja, nyt on vähenemään päin tosin. EM:ltä saa ihan laadukkaita huonekaluja.
Vähän riippuu mitä hakee, sohvaa vai ruokapöytää vai kirjahyllyä.
 
Millipidetär
No toi kommentti et kaikkialta saa jos on laittaa rahaa niin pitää kyllä aika hyvin paikkansa, no sotkassa ei kauheasti taida olla mutta askot, iskut ja muut normihuonekaluliikkeet myy myös mutta ne on huomattavasti kalliimpia kuin normi huonekalut ja niitä on pienempi valikoima kun menee huonosti kaupaksi
 
bb
Alkuperäinen kirjoittaja Longchamp:
vepsäläinen..melkein joka cityssä.
Itseasiassa Vepsäläisellä on hyvin vähän puuhuonekaluja. Käytiin just viikonloppuna kysymässä ja myyvät lähes yksistään melamiinia ja lastulevyä. Tosin lastulevyäkin on montaa laatua. Yllättäin parhaat valikoimat puuta löytyi juurikin Sotkasta ja Ikeasta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja tiedoista kiitollinen =):
Saako maskusta siis ihan kunnon tavaraakin :ashamed:

ettei kaikki ole niitä lastulevyhörpäkkeitä, joita tunnutaan mainostavan joka ilmaisjakelussa...
Mainoksissa on vaan ne halvat aina, kyllä sieltä löytyy kunnollistakin :) Mies ollut joskus Maskussa töissä niin sitä kautta tiedän omakohtaisesti.
 
Vepsäläinen myy lastulevyhuonekalua siinä missä muutkin. :D Paremmalla imagolla kuin joku Ikea, mut ei välttämättä paremmalla laadulla. =)

Kokopuisia saa ihan Kodin1:stäkin, jos vaan osaa katsoa. Maskuissa ja muissakin ns. tavallisissa liikkeissä on. Ei aina ole pakko ostaa sitä itse koottavaa vanerihirvitystä. ;)
 

Yhteistyössä