mistä tunnistaa huumeita käyttävän ihmisen?

  • Viestiketjun aloittaja huolissaan ystävästä
  • Ensimmäinen viesti
Hajamielinen, ei pidä kiinni lupauksistaan, ei keskity, omat asiat tärkeimpiä, unohtaa sovittuja asioita jne... noi pupillit on vaan pieni keino, yleisen käyttäytymisen muutoksesta huomaa parhaiten, ei välttämättä silloinkaan
 
saattaa lakata huolehtimasta itsestään, on usein kiukkuinen ja raivoaa milloin mistäkin, pitää mielellään aurinkolaseja kun silmät voi olla valonarat, mutta ei välttämättä ole mitään erityistä mistä vois tunnistaa. Paitsi jos piikkejä laittaa niin usein käsitaipeet on jälkiä täynnä
 
Ei niistä pupilleista aina huomaa. Huumeidenkäyttäjä voi aika surutta käyttää vaikka joka päivä tiettyjä aineita ilman että se näkyy fyysisesti ulos. Amfetamiininkäyttäjä saattaa laihtua tosi paljon ja olla hyperaktiivinen, suorastaan maaninen.
 
Jos ystäväsi on urheilija.. hän on saattanut alkaa käyttämään dopingia ja jotkut dopingit tärisyttävät ja saavat myös ihmisen ylikierroksille. Kasvuhormonit taas saattavat aiheuttaa mielialanheittelyitä ja muutoksia ulkonäköön.
 
no ei kyllä välttämättä yhtään mistään! pupillit on vaan pienenpieni juttu ja nekin on erikokoiset valostakin riippuen. Huumeidenkäyttäjiä on ihan joka yhteiskuntaluokassa ja satunnaiskäyttäjät tekee työnsä,ei valehtele ja huolehtii itsestään ihan samalla tavoin kuin ihmiset jotka ei käytä mitään. Rännittäjän saattaa tunnistaa käsitaipeista mutta usein piikittävät myös esimerkiksi polvitaipeisiin tai vaikka mahaan jos eivät halua jäädä kiinni. Tietysti nää pahimmat tapaukset jokainen varmaan huomaa kysymättäkin mutta heistä ei tainnut tässä ollakaan kyse.


On myös vaikea sanoa "tuntomerkkejä" jos ei tiedä mistä huumeesta on kysymys. Jos polttaa pilveä,syö lääkkeitä tai käyttää jotain piristävää niin kaikilla voi olla ihan täysin omanlaisensa tai vastakkaiset vaikutukset ja "tuntomerkit".

Hygienian puutos,ainainen lainailu ja rahantarve sekä omituiset tekosyyt ja menot "no käyn vaan yhellä kaverilla tuolla yhes paikassa" ovat kuitenkin merkkejä siitä että oli aine mikä tahansa niin siitä on tullut paha ongelma.
 
Se riippuu ihan että mitä käyttää miten reagoi. Omalla kokemuksella voin sen sanoa että noi suurentuneet pupillit on vain silloin jos on vetänyt amfetamiinia,extaasia,kokaiinia, LSD:tä tai tutkimuskemikaaleja, opiaateista esim subutex tai heroiini pienentää pupilleja huomattavasti. Ainakin yksi selvä merkki mikä kaikilla käyttäjillä yleensä on että kaikki rahat menevät siihen huumeeseen eikä enään ole rahaa mihinkään muuhun. 

Yhteistyössä