Mistä tietää jos homejuusto on homeessa?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja herkkusuu
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
H

herkkusuu

Vieras
Huomenna sen varmaan sit tietää, jos oli... Hyvin ainakin pizzan päällä maistui, saas nähdä meneekö huominen pv pytyllä :snotty:

Aurajuustossa oli päiväys 02052010...
 
Siihen tulee sellaisia erilaisia homeläiskiä. Esimerkiksi oransseja. Ja pizzan päällä nyt kaikki pöpöt kuolee kumminkin.

Itse tosin olen sitä mieltä että juusto ei ole koskaan liian vanhaa... ja usein juustot ei ole viimeisenä käyttöpäivänään vielä lainkaan tarpeeksi kypsiä!
 
Mietin kans samaa että mistä tietää milloin se on ihan oikeesti homeessa :D Reilun viikon ollut jääkaapissa ja nyt sitten pitsaan laitoin.. Kyllähän tuon koostumus on erillainen kuin ostaessa, aluksi oli sellainen kohmemainen tai murentuva ja nytten on vähän löysempi.. Tosiaan huomenna se sitten selviää että onko pilalla juusto ollut :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja Marjo:
Mietin kans samaa että mistä tietää milloin se on ihan oikeesti homeessa :D Reilun viikon ollut jääkaapissa ja nyt sitten pitsaan laitoin.. Kyllähän tuon koostumus on erillainen kuin ostaessa, aluksi oli sellainen kohmemainen tai murentuva ja nytten on vähän löysempi.. Tosiaan huomenna se sitten selviää että onko pilalla juusto ollut :D
Siis hyvä juusto just löystyy kypsyessään. Ja jos todella pitää juustosta, ei halua syödä sitä ennen kuin se on melkein juoksevaa - no, ainakin jos on kyse valkohomejuustosta. Sinihomejuusto nyt ei ala juosta.

 

Yhteistyössä