Mistä motivaatio???

Päätän lähes päivittäin aloittavani huomenna laihduttamisen... Aina vaan löytää jonkun hyvän tekosyyn millä siirtää taas huomiseen ja huomiseen! :ashamed:
Kertokaa kuinka saisin oikeasti itseäni niskasta kiinni? Indeksi on päälle 30...
 
ei muuta kuin niskasta kiinni ja pysyvä ote!!!itse laihdutin esikoisen syntymän jälkeen 21kg.tiesin normaalipainoon päästyäni miltä näytän.kun sitten synnytin vielä kolme lasta,oli kiloja tullut vähän lisää ja päätin taas laihduttaa.paras motivaationi oli se kun muistelin miltä olin näyttänyt ekan laihdutusurakkani jälkeen.ero sillä hetkellä peiliin katsoessa oli sen verran murheellinen että se kannusti uuteen yritykseen ja pudotin sitten 15kg ja nyt olen ollut siinä painossa jo vuoden verran ja tuntuu erittäin hienolta.tässä olotilassa on paljon mukavampaa ja olen energisempi lasten kanssa touhuillessa.mutta muista että herkut on myös sallittuja vaikka painoaan pudottaa.muistaa vaan että kohtuudella!!!!!!!tsemppiä laihdutukseen!
 
ota vanha valokuva itsestäsi eteen ja katsele sitä...ja älä siirrä alottamista huomiseen vaan aloita nyt heti... muista ei laihduttaminen saa olla ikävää ja kaikkihan on sallituu ainoastaan kun katsot määriä mitä syöt =) ...itse olen paraski puhuja :ashamed: ... mutta mukaa kilopinoon vaan...tsempataan kilot pois...
 

Yhteistyössä