mistä lapsille magneettinen liitutaulu?

  • Viestiketjun aloittaja jfwo
  • Ensimmäinen viesti
jfwo
eli tarvis olis sekä magneettiselle taululle (ettei tarvi niitä magneettikirjaimia hellaan tai pattereihin lätkiä), ja myös liitutaululle. näiden yhdistelmiä lienee olemassa mutten löydä? halpa hinta olis plussaa. ja ei, en ala askartelemaan ainakaan alusta asti, voisikohan esim tällaisen

Magneeteilla varustettu valkotaulu - Biltema

maalata vaikka tämmöisellä

Liitutaulumaali - Biltema

mitähän siitä tulisi...? miten olette toimineet?
 
jfwo
eli siis taulun tulee olla metallia johon magneetit kiinnittyvät,ei itsessään magneettinen ;)
tietääkö joku miten noi vesiliukoiset liitutaulumaalit kestää sit vedellä pyyhkimistä...?
 
eli siis taulun tulee olla metallia johon magneetit kiinnittyvät,ei itsessään magneettinen ;)
tietääkö joku miten noi vesiliukoiset liitutaulumaalit kestää sit vedellä pyyhkimistä...?
Enemmän ihmettelisin että miten maalin saa tarttumaan siihen magneettitauluun. Eikös se ole aika sileäpintainen joten vaatii varmasti jotain tartuntapohjustetta.

muoks.
Ja edelleen sitä pyyhkimistä enemmän minua huolettaisi magneettien "raaahaamisesta" johtuva liitutaulumaalin naarmuuntuminen.
 
Viimeksi muokattu:
[QUOTE="vieras";26904069]Eikö tohon ole ihan simppeli ratkaisu se että maalataan metallilevy liitutaulumaalilla? Voila, meillä on magneettikirjaimille sopiva liitutaulu?[/QUOTE]
Jo tuolla ylempänä pohdiskelin liitutaulumaalin tartuntaa metallilevyyn sekä sen kestävyyttä kun magneetteja raahataan pitkin taulua.
Voi hyvinkin olla että toimii mutta tuo valmis taulu on vieläpä halvempi kuin metallively + maali + ehkä joku kehys.
 
jfwo
tarraa saa toki halvemmallakin. taidan hakea biltemasta ton valkotaulun ja tilata sit aarrekauppa.netistä rullan tarraa siihen päälle (19,90/ 2m , 45cm leveää). kiitos avusta!!!
 
vierailija
Älkää nyt hyvät ihmiset ihan sitä halvinta ostako. Laadukkaamasta tuotteesta on iloa pitkäksi aikaa ja luontokin kiittää. Olen ostanut firmaani kaikki valkotaulut TopOfficelta. Yhden myös kotiin, magneetit kiinnittyy ja helppo pyyhkiä.
 

Yhteistyössä