Missä vika? Virtsankarkailu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Teen pari kertaa viikossa lantionpohjajumppaa. Pari vuotta sitten gynekologi totesi lievää laskeumaa, ja siitä pari vuotta takaperin oli kaksosraskaus (täysaikainen). Paino normaalin rajoissa, siellä ylälukemissa kuitenkin.
Vaiva on nyt vaan pahentunut, en pysty juoksemaan puolta kilometriä, vaikka kävisin vessassa lähtiessä. Mitä teen väärin?
 
vierailija
Onko jumppa auttanut, teetkö niitä oikein. Voitko esim. pöntöllä ollessa pysäyttämään virtsaamisen kesken kaiken. Onko virtsatietulehdusoireita tai muita mahd. emätintulehdusoireita. Menisin uudelleen gynelle arvioon, painaako ehkä myoma, kysta tai onko laskeuma pahentunut ja sille pitäisi tehdä jotain..
 
vierailija
Jumppa ei ole tuntunut koskaan auttaneen, tilanne on pikkuhiljaa vuosien mittaan pahentunut. Viimeksi ultrattiin eikä kuulemma ollut paha tilanne. Ohjeet sain sairaalasta. Pystyn pystyllä pidättämään, mutta juostessa en yhtään.

Ap
 
vierailija
Mulla alkoi tiputella jo muutenkin kuin vain juostessa. Oli tosi ongelmallista töissä kun ei voinut juosta heti vessaan.
Kävin lääkärillä ja leikattiin (yksityisellä). Elämänlaatu parani aivan järkyttävän paljon! Turhaan kestin sitä vaivaa vuosia.
 

Yhteistyössä