Missä on vuosia sitten usein TV:ssä esiintynyt SDP:n Irakissa syntynyt kansanedustaja (2023 asti) ja rauhanneuvottelija ’Hassuin’ al-Taee?

vierailija
Miksi uimahallissa ei saisi käyttää burkinia? Matsissa Hussein al-Taee ja Pia Kauma

Sannikka & Ukkola: Miksi uimahallissa ei saisi käyttää burkinia? Matsissa Hussein al-Taee ja Pia Kauma.

Al-Taee tukee uimaburkinien käyttöä Suomen uimahalleissa 13.9. tulleessa ohjelmassa.

Suomessa on ollut vuosia kauhea haloo että miehet eivät saa käyttää uimashortseja uimahalleissa, vaan niissä pitää käyttää speedoja eli nuorten kielessä "munauikkareita", jotka paljastavat jokaisen pojan ja miehen munan koon tai munattomuuden muille. Ja nyt ajetaan musliminaisille uimakaapujen käyttöä uimahalleissa. Nekö eivät muka ole epähygieenisiä kuten paljon pienemmät lahkeelliset uimashortsit? Kerääkö miehen muna jotenkin enemmän likaa shortseissa kuin naisen paikka uimakaavussa? Kerrankin olen kokoomuslaisen kanssa samaa mieltä, joka tämän illan ohjelmassa oli uskonnollisten tunnusten tuloa vastaan uimahalleihin ja kylpylöihin. Al-taee tätä islamisaatiokehitystä oli kannattamassa.

Haluaisin vielä tarkennuksen, voiko musliminainen olla uimahallissa/kylpylässä alasti suihkutiloissa ja saunassa muiden naisten kanssa, vai peseytyykö ja saunooko myös uimaburkinissa?
Tarvitseeko musliminainen uimaburkinin vain miesten ja naisten yhteiskäytössä olevassa uima-altaassa, vai käyttääkö hän uimaburkinia myös naisille varatun uintivuoron uimalassa?
 

Yhteistyössä