Missä olette asuneet rakentamisvaiheessa?

  • Viestiketjun aloittaja Pupu Tupuna
  • Ensimmäinen viesti
Pupu Tupuna
ihanne kai olis että pääsis edellisestä suoraan sinne omaan kotiin, mutta aika monella taitaa olla väliaikaiskämppää?

me myytiin viime syksynä ok-talomme ja muutimme vuokrarivariin. ahdasta ja epäkäytännöllistä, mutta pistää myös motivoimaan tuon oman talon suhteen.. :whistle:
 
Me asutaan tässä (omistus-rivarissa) siihen asti kunnes uusi talo on valmis!

Laskeskeltiin, että näin on kannattavampaa. Maksellaan entinen laina pois tässä nyt rakennusaikana, se on kuitenkin pienempi summa kuin mitä joutuisimme maksamaan vuokraa täällä päin. Lisäksi kahden pienen lapsen kanssa muuttaminen ensin vuokra-asuntoon ja sitten sieltä uudelleen uuteen kotiin ei yhtään kiinnosta myöskään. Lisäksi, jos haluaisimme pitää vuokrahinnan suunnilleen samoissa lukemissa kuin nykyinen lainanlyhennys, niin sen vuokrakämpän pitäisi olla joku kerrostalo-kaksio jostain syrjemmästä. Nyt kuitenkin asutaan väljästi rivari-kolmiossa, jossa palvelut ja muut lähellä.

Eri tilanne ois sittenkin, jos ois pelko ettei tätä asuntoa saa myydyksi, mutta tämä on todella suosittua aluetta ja yksitasoisia rivari-kolmioita suorastaan metsästetään, joten en usko, etteikö tästä ainakin jollain hintaa eroon pääsisi...
 
äiti-2neitiä
myytiin rivari kasio ja oltiin yksityisellä vuokralla kasiossa vuosi, kyl oli juhlaa kun saatiin tilaa toinen neideistä alle 2v silloin totes et: päätä pyöritellen et ompa iso koti!
 
Heips!

Me asustellaan kanssa vuokralla,kerrostalokolmiossa.

Oma asunto myytiin joulukuussa ja laitoimme siitä saadut "säästöön osakkeisiin. Ny niillä rahoilla tienattu vuokra-asuminen vuodeksi, joka toivottavasti siis menee rakentaessa (ettei siis kauheasti venyisi).

 
Katiaana
me asuttiin/asumme vielä omakotitalossa. Tää meni myyntiin mutta kun meidän asunnon tarve oli vain 6k niin saatiin asua tässä ja omistajat hyvää aikaa myydä talo.
 
elvie harmailee
Anoppilassa.. voih. Onneksi enää reilu kuukausi niin päästään muuttamaan omaan.
Luojalle vaan kiitos siitä että anoppi sattuu olemaan mukava ihminen. mutta tää ahtaus alkaa rasittaa.
 
lumikko
me asutaan omassa rivarissa. asunto on velaton niin ei kannata muuttaa vuokralle asumaan. toki olisi ihanteellista saada asunnosta tulevat rahat jo nyt käyttöön eikä ensin lainan kautta, mutta tässä tapauksessa ei sitten tarvitse tehdä väli muuttoa.
 
Me asuttiin rakentamisen ajan tontilla pienessä mökissä =) Tontilla kun oli alunperin sellainen 50v vanha kesämökki, jossa kaksi aikuista ihan hyvin tarkeni. Tietysti ei todellakaan sopii lapsiperheelle. Oli ahdasta, talvisin välillä hiukan viileetä :whistle: ja ulkohuussi eipä ole talvisaikaan mikä ihana paikka ;) Mutta hyvänä puolena se, että raksa oli lähellä (tuli menty vaikka tunniksi hommiin) ja vuokrarahat säästyivät. Ja loppujen lopuksi hyvinhän ne reilut pari vuotta siinä mökissä vierähtivät =)
 
Me myytiiin vanha paritalonpuolikas joulukuussa ja muutettiin kerrostalokolmioon helmikuussa. Nyt kovasti odotellaan talon valmistumista. Mies painaa pitkää päivää raksalla, jotta uusi koti olisi pian valmis. Tää vuokratalossa asuminen on yhtä helv....., kun hirveä meteli on kaiket viikonloput. Tosi "ihana" koti lapsiperheelle, kun toinen syntyy alkukesästä. Kun vaan päästäis pois täältä...
 
Tuskaa
No tähän mä vedän pohjat!
Ollaan nyt vuosi asusteltu mun vanhempien nurkissa ja se ei todellakaan oo helppoo, kun välit ei alunperinkään ollu parhaat mahdolliset :headwall: onneksi oma koti valmistuu parin kuukauden sisällä..
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.05.2006 klo 23:22 Tuskaa kirjoitti:
No tähän mä vedän pohjat!
Ollaan nyt vuosi asusteltu mun vanhempien nurkissa ja se ei todellakaan oo helppoo, kun välit ei alunperinkään ollu parhaat mahdolliset :headwall: onneksi oma koti valmistuu parin kuukauden sisällä..

No nyt vie uteliaisuus voiton ja on kysyttävä, että kuinka ihmeessä te sitten muutitte sinne vanhempienne nurkkiin. Meillä on hyvät välit molempien vanhempiin, mutta siitä huolimatta en osaa edes kuvitella, että asuisimme heidän luonaan. Vuokralle siis...
 
Juhlamokkaa laihana
Me vaihdettiin paikkakuntaa, joten suosiolla muutettiin kunnan vuokrataloon, kt-kolmio, siinä menin sitten kaks vuotta asustellessa - eikä tuu sitä kämppää ikävä.
 

Yhteistyössä