Missä myydä käytetyt sukkikset ja pikkarit?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä täällä on lisätienestien hankkijoita näin. Eli kertokaas kaikki tästä. Missä ja miten myytte? Ilman että joku hullu tulee ovelle niin käytättekö paypalia vai mitä?
 
Suomiala
Alastonsuomessa myin pitkään. Siellä on klubeja mihin kannattaa liittyä esim. Ostetaan pikkareita, sponsoroinnoista kiinnostuneet ja märät pikkarit ym. Poistettiin profiili 2vkoo sitten ja mitään syytä tähän ei ollut vaikka kysyin, lieneekö sitten että ei saa mainostaa pikkareita, vaatteita, omia videoitaan tai kuvia

Kannattaa ladata Kik sovellus, siellä anonyymisti ja jos joku laittaa sun tilille niin ei sun tarvi sanoo omaa nimee, tilinumero vaan pitää olla oma jos siis haluat rahan sinne. Pikkareilla, vaatteilla, kuvilla ja videoilla voi tienata sen 2000e helposti kuussa jos vaan jaksaa käyttää pikkareita, postittaa ja kuvata asiakkaille niiden toiveiden mukaan. Pitää myös muistaa postittaa ja lähettää ne, voi tulla paljon kyselyjä ja rahaa nopeasti ettei tule sokeaksi ja rupea huijaamaan rahaa, tää on ollut iso ongelma Alastonsuomessa, moni saa rahan ja estää. Ei kannata.

Ei oo laitonta ja helppoa lisätienestiä! Ite nautin tästä myös kun saa kuvata videon asiakkaalle Ei tarvi näkyy naama ja kukaan ei pysty todistaan kuka siinä videolla on, ellei sulle nyt oo tunnistettavia tatuointeja tai kuvaat niin että naama näkyy. Mietin vaan että missä voisin tätä nyt tehdä kun alastonsuomi poistettu ja sinne en enää halua mennä..
 

Yhteistyössä