missä kaupassa käyt ruokaostoksilla ja kuinka usein/viikko?

  • Viestiketjun aloittaja gabriela
  • Ensimmäinen viesti
Prismassa, S-marketissa; ruokaostokset kun ovat edullisia ja hyvär bonukset, cittarista ostan pesuaineet yms kun saan alen. Ja pari kertaa kuussa käyn yksin ostaan Hirmu satsin ja sit täydennän vaan maitoa jugua leipää yms.
 
Prismassa pari kertaa viikossa ja kerran tai kaks työmatkalla Siwassa, lähinnä maitoa ym
pientä täydennystä hakemassa. Bonukset kotiin, totta kai. Mut pikkukaupassa käynti
on tosi nopeaa, sekin on mukavaa.
 
koo
Prismassa pääosin.Pienet ostokset voin ostaa lähikaupastakin.Cittari on kallis kauppa,enkä ole ollut hirveän tyytyväinen pirkka tuotteisiin.Saatan sieltä käydä hakenmassa jotain tiettyä jos tiedän että on alennuksessa...vaikkakin niiden alennuksetkin ovat yleensä 0.2-1,00 luokkaa...tai sitt on tavara jo loppu kun menee ostamaan...argh.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Merlion:
Alkuperäinen kirjoittaja äijä:
Alkuperäinen kirjoittaja Merlion:
Cittarissa muutaman kerran viikossa. Selkeasti se paras :D
miksi se on paras? :eek: siellä on pirun kallista..

Taalla ainakin on paras valikoima ja laatu on hyva. Verrattuna on uuteen Prismakeskukseen. Saan kaikkea vahan erikoistakin Cittarista. Kaikkea ei aina voi mitata rahassa.
Täysi peesi =)
En tykkää yhtään käydä Prismassa ja mitä me ostetaan, tykkään enempi Cittarin valikoimista =)
 
vieras
Pari kertaa viikossa S-marketissa, on lähimpänä/miehen työmatkan varrella, ja lisäksi kerran viikkoon Cittarissa, koska on selkeempi ja mukavampi asioida kuin täkäläinen Prisma, vaikkakin kalliimpi kai.
 
Kaupantäti
Siwassa tosi monesti, koska oon siellä töissä. Euromarketissa käydään yhdessä pari kertaa viikossa hyvien tarjousten takia ja koska mieheni ei viihdy isoissa marketeissa 3-vuotiasta paremmin ;)
 

Yhteistyössä