Missä iässä olette alottaneet vauvauinnin?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras myös
ikäraja on 3 kuukautta ja 5 kg. Me olemme menossa vasta nyt, kun vaavi täyttää 6 kk:tta. Eli yläikärajaa ei ole. 1 vuotiaana siirrytään sitten naperouintiin.
 
vieras
Alotettin kun vauva oli just 3kk. En suosittele. Ei siitä mitään haittaa ole, mutta niin pieni ei ymmärrä siitä vielä yhtään mitään ja hukkaan menee aika, raha ja vaiva. Sen ikäsen kanssa on lisäks aika taiteilua, että saa vauvan nukkumaan ja syömään oikeeseen aikaan ennen uintia. Seuraavan kanssa me alotetaan aikasintaan kun vauva on 5kk.
 
minä
Meillä vauva oli jo 7 kk. Ikä oli ylärajoilla, mutta lapsi oli syntynyt lopputalvesta ja pääsin vasta seuraavana syksynä mukaan ryhmiin ikänsä puolesta. Rehellisesti sanottuna meillä 7 kk aloitusikä oli juuri passeli, sillä sellaisten nelikuisten kauhun ja itkun katseleminen siellä altaassa oli kyllä todella sydäntä särkevää. En väitä, että kaikki kolme-nelikuiset itkisivät paniikissa, mutta niin se ainakin meidän ryhmässä oli.
 
Peuhu
Meillä oli lapset 3 ja 4 kk , ihan rauhallisesti sujui, sukellettiin molempien kanssa jo tokalla uinti kerralla ,jotkut ei sukeltaneet vielä viidennelläkään kerralla että ihan on vanhemmista ja lapsesta kiinni miten nopeasti etenee. Sukellus refleksi alkaa hävitä noin 7-8kk iässä mut sekin menee jokaisella lapsella omaan tahtiin mut liian pitkälle ei kannata venyttää vauvauintiin menoa. Meillä raefleksi muuttui molemmilla lapsilla sukellustaidoksi niin ettei edes huomattu koska refleksi hävisi.
 

Yhteistyössä