Missä iässä jäi yövaippa pois?

  • Viestiketjun aloittaja Äiti vaan
  • Ensimmäinen viesti
Meillä se jäi juuri kolme vuotta täytettyä. Vesivahinkoja on parisen sattunut. Kun joka ilta muistuttaa siitä että yöllä pitää mennä potalle pissalle jos pissattaa niin kyllä on hyvin mennyt. Joskus käy yöllä pissalla joskus vasta aamulla.

Kyllä se teilläkin jossakin vaiheessa jää pois. Älä hätäile :)
 
Esikoinen oli 1 vee ja 9 kk. Päiväkuiva tytönen oli vuoden ja kahden kk:n iässä.
Tuo pienempi tyttö on nyt kohta vuos ja kaks kk, päivällä pidän hänellä vaippoja unien aikaan ja kyläillessä, yleensä pysyy kuivana.
 
Meillä poika 3v7kk jätti nyt yövaipan pois.Ihan pojan omasta aloitteesta jätettiin vaippa.Päivävaippasta luovuttiin pari viikkoa aikasemmin kokonaan.Sitä ennen oli aina kauppa reissuilla käytössä.Minäkin tuskailin vielä joku kuukausi sitten kuivaksi oppimisen kanssa mutta sitten poika itse päätti että nyt on niin isopoika ettei enään käytä vaippaa.
 
Esikoiselta jäi yövaippa pois noin kahden vuoden iässä eikä vahinkoja ole sattunut. Kuopukselta jäi reilun kahden vuoden iässä eikä yhtään vahinkoa ole sattunut. Ei tarvi välittää miten paljon hän juo illalla. Keskimmäinen on 4 v ja hänellä on edelleen yövaippa koska kyllästyin kolmen kuukauden yrittämisen jälkeen lakanoiden ja peitteiden pesuun. Hän oppi päiväkuivaksi n. 3 v, mutta yöt on eri juttu. Yritin herätellä häntä yöllä pissalle, mutta aina ei pissa tullut, tyttö ei herännyt tai vaikka pissa tuli niin se saattoi tulla toisenkin kerran. Nyt tässä vain odottelen ja katselen tilannetta.
 

Yhteistyössä