Ö
ö-mapin kokki
Vieras
Laitoin päälle sitruunamehua, suolaa, sitruunapippuria ja ison puntin tilliä. Oisko 175 vai 200 astetta parempi? Ja miten kauan, ettei tuu kuivaa?
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja ö-mapin kokki;25894061:Ei se kauheen paksu oo (esim. johkin tosi paksuun merilohifileeseen verrattuna), että toi 30 min varmaan riittää. Kiitti!
Alkuperäinen kirjoittaja ö-mapin kokki;25894040:Laitoin päälle sitruunamehua, suolaa, sitruunapippuria ja ison puntin tilliä. Oisko 175 vai 200 astetta parempi? Ja miten kauan, ettei tuu kuivaa?
Eli siis se on kirjolohta..juu sitten kyllä riittää se puol tuntia
(ite mehevöitän lohen niin että 10min ennen uuniin laittoa suolaan lohen pinnan ja pistän sitruunamehua ja annan maustua ja sitten vasta uunissa ton 30min niin tulee hyvää)