Missä Ano Turtiainen, siellä on pian riita. Pj ja vpj ilmiriidoissa keskenään. Naurettavaa touhua noilla onnettomilla putinisteilla 😆

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Totta tuokin, mutta kyllä rasismia on ja esiintyy. Olet varmaan lukenut (tai no..) esimerkiksi siitä, että kun on ulkomaalainen nimi, niin työnhaussa on usein vaikeuksia ennakkoluulojen vuoksi.
Rasismi on rotuvihaa ja sitä ei käsittääkseni Suomessa ole. Ehkä jokunen hullu yksilö? Ei pidä sekoittaa rasismia ja perusteltua ennakkaluuloa?

Koska, käsittääkseni se ei ole rasismia, jos tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa, ja sen vuoksi jo nimen perusteella ulkomaalaiseen kohdistuu ennakkoluuloja. Yleensä ennakkoluulojen taustalla on esim. oikeita tilanteita, joissa esitetty kielitaito ei ole ollutkaan riittävä.
 
Rasismi on rotuvihaa ja sitä ei käsittääkseni Suomessa ole. Ehkä jokunen hullu yksilö? Ei pidä sekoittaa rasismia ja perusteltua ennakkaluuloa?

Koska, käsittääkseni se ei ole rasismia, jos tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa, ja sen vuoksi jo nimen perusteella ulkomaalaiseen kohdistuu ennakkoluuloja. Yleensä ennakkoluulojen taustalla on esim. oikeita tilanteita, joissa esitetty kielitaito ei ole ollutkaan riittävä.
toi kielitaitojuttu on varmaan selkee kaikille mutta moni ei tunnu käsittävän että jossain kirgistanin uliopistosta saatu tutkinto ei ihan välttis vastaa suomalaisia vaatimuksia
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Varapuheenjohtaja Tiaisen tilitystä. Luulen, että tuossa pykälätaiteessa Ano jää kakkoseksi, ylhäältä tulleita näkyjä kun ei lainsäädäntö tunnista. Tiaiselle tunnustus videon viihdyttävästä ja johdonmukaisesta rakenteesta.
Avartava juttu josta vahvistui entisestään käsitys että Ano on yhteistyökyvytön, psykopaattinen narsisti. Vahva uskonnollisuus lisänä rokassa joka ei ole yhtään eduksi sekään. Mies luottaa joihinkin kummitusolentoihin, ja on putinistikin, sus siunakkoon. Yksi käsky on näköjään häneltä päässyt unohtumaan.
 
vierailija
#13 viestin lainaus:
”Ellun argumentit olivat säälittäviä. En yhtään tykännyt että Ellu oli noin ahtailla, pidän Ellua todella fiksuna naisena, mutta linjamme ovat vuosien varrella lähteneet eriteille. Leena Meri toi fiksusti tärkeitä epäkohtia ja asioita esiin vaikka toimittaja yritti vaientaa häntä.”

Katsoin A-studion ja olen Lispetin kanssa asiasta eri mieltä. Elina Valtonen oli kerrankin oikeassa ja sanoi Leena Merelle suorat sanat.
Iltalehden haastattelussa Petteri Orpolta kysytään mitä mieltä hän on eilisiltaisista Leenan puheista.
Lispetti jätti mainitsematta, etta Elina sanoi persuja ihmisvihaajiksi. Tuon sanan voisi alleviivata, lihavoida ja kirjoittaa mahdollisimman suurella fontilla Joka paikkaan perjuyhteyksissä.
Persut ovat siis ihmisvihaajia ja rasisteja. Sanna Marin ja Elina Valtonen ovat asiasta täysin oikeassa.
 
vierailija
Käsittääkseni Vapaudenliitto muiden pienpuolueiden kanssa muodostavat koalition, eli heillä saattaa olla mahdollisuus saada ihmisiä läpi. Toivossa on hyvä elää.
Olen tutustunut Ossi Tiihoseen puolueen johtajana ja jäsenenä. Ilokseni huomasin hänen kannattavan itselleni hyvin tärkeitä asioita. Puolueessa on myös monia muita joita olen innolla seurannut, muun muassa Heli Rämäkkö.

En enää pysty äänestämään Kokoomusta. Kokoomus on melko julkeasti asioita jota en voi hyväksyä. Hyvä esimerkki oli tämän iltainen A-studio jossa Ellu väitteli Leena Meren kanssa!
Oli hämmästyttävää miten julkeasti Ellu toi esiin kuinka 30 000 EU:n ulkopuolista, lähinnä matalapalkkatekijää, otettaisi Suomeen. Leenan kyseenalaistaessa Ellu veti uhrikortin ja alkoi puhua siitä kuinka nyt puhutaan ihmisistä eikä palkkatasosta. Ellun argumentit olivat säälittäviä. En yhtään tykännyt että Ellu oli noin ahtailla, pidän Ellua todella fiksuna naisena, mutta linjamme ovat vuosien varrella lähteneet eriteille. Leena Meri toi fiksusti tärkeitä epäkohtia ja asioita esiin vaikka toimittaja yritti vaientaa häntä.

Persut on hyvä vaihtoehto, mutta EU-kysymys on hiukan kyseenalainen, koska käsittääkseni suurin osa persuista eivät kannata EU:ssa pysymisen puolesta, vaikka Riikka näin sanoi viime kyselytunnilla - voin olla toki väärässäkin…
EU:ssa olo ei kannata jos meillä ei ole riittävästi ääniä kieltää Suomea hyödyttämättömiä EU:n sopimuksia, eli Suomea kurjistavia sääntöjä, tai jos meillä ei olelaittaa riittävästi nimiä paperiin kieltää tulevia (EU:n lainvastaisia) tulonsiirtoja.

Persut, KD (ilman homohumppaa) ja Vapaudenliitto ajavat mielestäni tärkeimpiä asioita kenelle tahansa suomalaiselle.

Kokoomus tarjoaa orjatyömarkkinat ja on mennyt muutenkin liiallisuuksiin heikompiosaisten kyykyttämisessä!


SDP/Vihreät/Keskusta/Vassarit jakavat suomalaisten veronmaksajien rahat ulkomaille ja heidän motto ”Suomi kuuluu kaikille”, ”refugees welcome” tuhoavat Suomen. Nämä puolueet ovat mielestäni vastuussa monista ulkomaalaisten suorittamista kamalista teoista.
Suomalaisten uhriuttaminen ei myöskään palvele ihmistä vaan polkee ihmisoikeutta. Ihmiset tulee nostaa pois köyhyydestä, heille tulee tarjota työtä ja palkka jolla pärjää. Jokaisen ihmisen tulee saada olla osa yhteiskuntaa. Tämä lisää suomalaisten yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Kaikissa puolueissa näen kuitenkin hyvää vaikka kritiikin kautta esitinkin.
Elina Valtonen puhui täyttä asiaa. Petteri Orpo sanoi samaa kuin Elina Iltalehden videossa..
Leena elää kuvitelmissaan. Jos kirjoitan Elinan käyttämän sanan viesti jää haaviin.
 
  • Tykkää
Reactions: krut

Yhteistyössä