Minne lomailemaan 1v ja 4v kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja Jumbo
  • Ensimmäinen viesti
Jumbo
Mitäs suosittelisitte parin päivän lomakohteeksi kun mukana on 1-vuotias. Ollaan oltu Mesikämmenessä mut ei näin pienen kanssa vielä kylpylässä. Kertokaa kokemuksia??
 
Kylpylässä on ihan kivaa 1v:nkin kanssa. Pesuvati mukaan niin sinulla on paikka mihin laskea hänet kun käyt suihkussa. Lahkeellinen uimapuku vauvalle päälle. Neljän vanhalle voisi ottaa omat kellukkeet. Kannattaa asennoitua niin että olette kylpyläosastolla koko ajan lasten kanssa yhdessä. Jos jompikumpi haluaa uida, on toisen istuttava lasten kanssa allasbaarissa. Drinkkejäkin voi ottaa max 1 kpl.

Ottakaa vähän omia sisäleluja ja varsinkin hiekkalelut mukaan niin lapsilla on hauskaa, lomailette sitten missä vaan.

Kaikissa kylpylöissä ei ole lapsille allasta ja noita pieniä on pidettävä ihan koko ajan sylissä.

Hauskaa matkaa minne sitten menettekin.
 
Jumbo
Kiitos Leija tosta pesuvati vinkistä. Mies on kyllä mukana et voidaan vuorotellen käydä suihkussa/saunassa. Toi meidän tytteli on kyllä niin meneväistä sorttia että tuskin pysyy pesuvadissa kun tahtoo vannassakin nousta seisomaan.
 
En tiedä mistä päin olet, mutta Nokian Edenillä on nyt ihan ok tarjous 116e/vrk/perhe. En ole itse siellä käynyt mutta olen nyt varaamassa meille perhelomaa soitin sinne ja kyselin niin he ainakin kertoivat että ihan pieniäkin kylpylävieraita heillä paljon käy.
Ikaalisten kylpylässä ollaan oltu ja siellä on se titi-nallen talo vieressä että on vähän muutakin ohjelmaa, titi-nallen talossa on kaikkea puuhaa että 4-vuotias ainakin viihtyy miksei pienempikin.
 
Olemme itsekin menossa 1-vuotiaan kanssa kylpylään ja olemme olleet edellistenkin kanssa.Jarrusukat jalkaan kylpyläosastolle
ja saunaan niin ei ole liian liukasta.Ei tietenkään estä kokonaan
liukastelua,mut hyväksi koettu.
 

Yhteistyössä