Minkälaisia leluja teidän 3-vuotiailla tytöillä on?

  • Viestiketjun aloittaja lelukauppaanko?
  • Ensimmäinen viesti
lelukauppaanko?
Tein eilen vähän leluinventaariota kotona ja totesin, että taitaa olla aika vauvamaisia leluja meillä. On meillä tosin leikkikeittiö, astioita ja leikkiruokaa, mutta ei tunnu niistä kiinnostuvan. Ei myöskään nukeista. Palapelejen ääressä viihtyisi, mutta on myös kova hukkaamaan niitä paloja.
 
"vieras"
Palapelit ei mene hukkaan kun ne ei ole lapsen saatavilla, vaan ne pyydetään ja pelin jälkeen laitetaan takasin. Meillä löytyy leikkikeittiön lisäksi mistä 3 v on kiinnostunut muumitalo, muumilaiva yms. muumitarvikkeet, nukkekoti, sylvanian family talo, hello kitty taloja niitä pieniä erilaisia, chaggington veturit todella tärkeitä, erilaisia pehmoja, nuket ja välineet, barbeillakin leikkii isosiskon kanssa, leikattavat puuruoat ovat todella mieleen...
 
"vieras"
meillä neiti 3-vee tykkää leikkiä isoveljensä kanssa magneeteilla (geomac vai mikä se onkaan) ja brion junaradalla, vauvaleikeistä kiinnostui keittiöstä kun sai synttärilahjaksi vauvan syöttötuolin (pienestä voi olla kiinni :) ) päiväkodissa leikkii mielellään nukketalolla eli sellaisella missä vähän isommat nuket..(siinä meidän 4-vee lahjaidea sitten ensi talvelle), palapelejä rakentaa kyllä, tykätyimmät ovat isoja lattiapalapelejä ja sitten ihan muumin puisia palapelejä, niistä ei palatkaan heti häviä.
 
"tytön äiti"
meillä on pian kolme vuotias ja tykkää leikkiä kovasti muumitalolla ja muumeilla. satu kirjat on kovasti myös mieleen. lisäks on junarata palikoita, palapelejä, piirustus, maalaus, muovailu puuhia ja autot tietty on kanssa mukana. ja välillä on esim. dublo palikat piilossa ja sit kun ne löytää niin jaksaa kiinostua ja keskittyä niitten kanssa rakenteluun. lelujen vaihtelu on ainakin meillä toiminu hyvin ja jaksaa kiinostua vanhoista leluistakin uudelleen.
 
Meillä tuo pian nelivuotias on leikkinyt jo ainakin vuoden verran Hello Kitty-taloilla, Littlest Petshopeilla, muumitalolla, nukeilla, barbeilla, pikkuautoilla, pehmoleluilla ja palapeleillä.
Nykyään myös piirtää ja värittää paljon ja vauvan myötä on ihastunut uudelleen vauvaleluihin. Siis sellaisiin missä on nappuloita ja kaikenlaista härpäkettä, joista syntyy eri ääniä.
 
"vieras"
Leikkikeittiö on se mikä kiinnostaa kaikkein eniten. Tai oikeastaan se oheissälä, astiat, patalaput, leikkiruoat yms. Lisäksi meillä on iso purkillinen puisia erivärisiä ja kokoisia helmiä, joita aiemmin pujoteltiin nauhaan, mutta nyt ne on keksitty ottaa mukaan keittiöleikkeihin. Ensin poimitaan "mustikoita" ja sitten niistä keitetään soppaa tai milloin mitäkin joka tarjotaan leikkiastioista nukeille ja pehmoeläimille. Palapelejä pelataan myös paljon. Palat ei mene hukkaan, kun palapeli tehdään aina loppuun asti tai jos ei tee, niin vanhempi tekee ja varmistaa että palat ovat tallessa. Yksikään pala ei ole vielä kadonnut ja meillä kuitenkin pyörii sellaisia 56-62 palan palapelejä lattialla.
 

Yhteistyössä