Minkälaiseksi paikaksi ajattelet Helvetin?

vierailija
En niinkään ajattele sitä fyysisesti paikkana, vaan sellasta henkistä kärsimystä, ahdistusta, jatkuvaa pahaa oloa mihin ei löydy lohdutusta. Oon sairastanut ahdistus - ja paniikkihäiriötä, niin jotain sen tyylistä kauhistuttavaa ja hätääntynyttä oloa. Siellä se vaan ei koskaan lopu.
 
r0s
Toisaalta Alice Cooperkin ilmaisi hienosti:

"Hell is living without your love
Ain't nothin' without your
Touch me
Heaven would be like hell
Is living without you
Nights get longer and colder
I'm down and begging to hold ya
On my own and I feel like hell
Is living without you"
 
vierailija
Minkälaiseksi paikaksi ajattelet Helvetin?
Muutama asukki omistaa enemmän kuin köyhempi puolisko helvetin asukkaista. Suurella osalla asukkaista puutetta ja nälkää. Suurta eriarvoisuutta, korruptiota, veronkiertoa ja asukkaiden hyväksikäyttöä mm. pakkotyön muodossa. Asukkien annetaan kärsiä nälkää, janoa ja sairauksia, vaikka niitä voitaisiin hoitaa pois. Tappamista, kiduttamista, varallisuuden kahmimista jne. narsististen johtajien toimesta.
 
vierailija
En tiedä, onko paikka olemassa, mutta jos on. Oliskos sellainen, missä jokaiselle on omanlaisensa kadotus, sillä se, mikä on kamalaa toiselle, ei ole sitä toiselle. Esim. jollekin vaikka omien syntien uudelleen eläminen on kauheinta, kun taas toinen joutuu syömään pikkuvauvoja, oksentamaan ne ulos ja syömään uudelleen.
En tiedä, voisiko löytyä sellaista asiaa, joka olisi kaikille äärettömän paha universaalilla tavalla.
Ehkä ihminen on itse paras keksimään pahimman Helvetin tai Helvettinsä.
Kuka sinne joutuu, en ymmärrä, eikä varmaan tarvitse. On kai olemassa pohjattoman pahoja ihmisiä.
 
vierailija
Tämä on helvetti. Jos elää yleisen käsityksen mukaan huonolla tavalla (varastaa, tappaa, pahoinpitelee jne.) uudelleensyntyy tänne takaisin. "Hyvin" elävät jatkavat matkaa jonnekkin parempaan.
 
Helvetissä joutuu loputtomasti keskustelemaan harmaan vierailijan kanssa.

Naisiakin siellä on, mutta he ovat Jacqui Beckin kaltaisia...

Shock: Jacqui Beck was told at the age of 17 she had no vagina. She was diagnosed with MRKH, an unusual syndrome which affects the reproductive system - meaning she has no womb, cervix or vaginal opening

 
vierailija
Sitä voisi mennä kysymään kuolevalta ihmiseltä joka on hyvin ahdistuneena kuolinvuoteellaan. Välillä heistä jo näkee minne ovat matkalla.. ja moni vielä kiroaa siinä viimeisinä sanoinaan. Sitten vaan rauhottavia jotta unohtavat... Jos kuolema tulee lähelle niin asia voi alkaa tuntua vakavammalta