Minkälaiseen autoon vaunut sopii

  • Viestiketjun aloittaja Tietämätön
  • Ensimmäinen viesti
Tietämätön
Ohjelmassa on vaunun osto ja autokin pitäisi ostaa. Minkäkokoiseen autoon sopii nykyaikaiset yhdistelmävaunut? Onko farmari ainut vaihtoehto, vai sopiiko normaali peräkonttiautoon vaunut kokonaan? Kertokaa kokemuksia.
 
Lisäys vielä....
Kannattaa käydä selailemassa vaunuvalmistajien sivuja. Suurimmassa osassa kerrottu vaunujen mitat kasattuna.
Sitten vaan autokauppaan mitta mukaan. sillähän se selviää.....
On tosiaan niin monen mallisia vaunuja ja auton konttien kokokin vaihtelee tosi paljon. Uusien farkkujen ja 5 ovisten konttien kokoero on kyllä useimmiten aika olematon. Farmariin on aina kuitenkin helpompi lastata, kun ei tarvitse nostaa kontin reunan yli.
 
Remppu
Monissa ihan tavallisisssa sedan mallisissa autoissakin on kyllä tasainen peräkontti, jolloin lastaus on todella huomattavasti helpompaa kui esim. laatikkomalliseen peräkonttiin.
Ei se farmari ole ainoa vaihtoehto.. =)
 
Meillä on mies kova vaihtamaan autoja, mutta farmareita meillä ei ole tainnut olla yhtään. Yhteenvetona voisin sanoa, että vaunut kyllä sopivat konttiin kuin konttiin (paitsi kuplavolkkariin), kunhan renkaat irroittaa!
 
Meillä oli ennen Toyota Corolla-91 ja sen peräkonttiin ei nuo Brion yhdistelmärattaat sopineet kokonaisina eli renkaat piti irrottaa. Vaihdettiin Toyota Avensis farmariin ja jo alkoi mahtua...
 
Kannattaa mennä vaunuostoksille auton kans jolloin voit kokeilla käytännössä sopiiko vaunut autoon vai pitääkö esim. irrottaa pyörät. Meillä ainaki liikkeet anto rattaat sen verran ulos liikkestä et käytti parkkiksella olevassa autossa. Yhessä liikkeessä myyjä lähti mukaanki.
 
kotiäitykkä
meillä citroen xantia farkku . hyvin mahtuu nuo carenan yhdistelmät konttiin ja vielä siihen lisäks koira ja isännän metästys aarteet muutenkin olen autoon tyytyväinen!
 

Yhteistyössä