Minkä maalaisia omenoita uskaltaa raskanaankin syödä kuorineen?

  • Viestiketjun aloittaja Rv 10
  • Ensimmäinen viesti
viima80
ulkomailta tuodut vihannekset ja hedelmät pitäisi keittää jotta niista saisi kaikki mömmöt pois pinnasta. siksi suosin suomalaista ja ihan työpaikkojenkin takia.
 
Sabira harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
OT: Aika hassua jotenkin, ranskalaisille ranskalaiset omenat on kotimaisia, että kai he esimerkiksi sitten suosii niitä. Tuskin ainakaan syövät suomalaisia. ;)
Joo, eihän niitä Ranskan sisällä tarviikaan kuljettaa niin pitkää matkaa, että tarvis mitään säilöntäaineita pinnalle ruiskuttaa.. Ja itse tosiaan kuorin kaikki ulkomaiset omenat - olin raskaana tai en.
 
vieras
Kyllä mä söin kaikenmaalaisia ja ihan vaan pesin, en aina viitsiny edes kuoria. 2 tervettä lasta. Jossain just sanottiin et nykyään niissä niin vähän myrkkyjä ettei tarvii välttämättä edes kuoria.
 

Yhteistyössä