Minkä kokoisia vaatteita 1 vuotiaalle

  • Viestiketjun aloittaja Apua tarvitseva
  • Ensimmäinen viesti
Apua tarvitseva
Minkä kokoisia vaatteita 1 vuotiaalle kannattaa hankkia, että olis kasvun varaa? Minkä kokoisia teidän 1 vuotiaat ovat tai ovat olleet? Kiitos kaikille avusta! :flower:
 
Meillä 11 kk vanha poika, jolle 80 senttiset vaatteet alkavat olla sopivia. Olen siis toivonut 86 senttisiä vaatteita, jos joku on kysynyt 1-vuotislahjaa varten kokoa (jää vähän kasvunvaraa, mutta ovat kuitenkin keväällä sopivia).
 
Meillä poika oli 1-vuotiaana 76 cm ja 12 kg. Vaatekoko vaihteli 74-86, pääosin niin että housut olivat kokoa 74 (äitinsä jalkojen pituuden perinyt) ja yläosat 80-86. Lahjaksi jos ostaa, niin kannattaa hankkia kokoa 86, niin ei ainakaan heti ole liian pieni.
 
Apua tarvitseva
Niin, poika täyttää toukokuun alussa 1v ja haluaisin hankkia etukäteen välikausihaalrin ja ajattelin kokoa 86cm. Siitä seuraava koko taitaisi mennä melko isoksi?
 
Uskoisin että koko 86 on juuri hyvä. Meillä on pojalla (nyt 1 v 4 kk) käytössä talvihaalari kokoa 86. Oikein sopiva on ja uskoisin menevän tämän talven, vaikkei poika ihan pienimmästä päästä olekaan.
 

Yhteistyössä