Minkä ikäisenä...

  • Viestiketjun aloittaja tirppana78
  • Ensimmäinen viesti
tirppana78
lapsesi oppivat yökuiviksi?!?Meijän tuon pikkuneitin(3v4kk)yövaippa roikkuu melk. polvissa aamulla,kun on niin märkä.Eli ei toivoakaan,että vaipoista päästäis!!!Päiväkuivaksi oppi suurinpiirtein tasan vuosi sitten,eli reilut 2 -vuotiaana.
 
Meillä poika oli yökuiva 2v2kk vanhana. Oppi siihen vähän myöhemmin kuin päiväkuivaksi. Aamulla oli vaippa vaan aina kuiva ja sitten en enää laittanut sitä. Illalla en vieläkään anna kovin paljoa juotavaa vaan katson päivän mittaan että saa tarpeeksi nestettä. Muutaman kerran on pissannut sänkyyn yöllä. Nyt poika on 2v9kk vanha.
 
Sarita-80
Meillä oppi yökuivaksi samaan aikaan kuin päiväkin eli n. 2v.
Illalla ei kannata antaa juuri juotavaa, koska se edesauttaa yövahinkoja.
Tietysti normaalijuomiset iltapalalla. Meidän neiti vaan ainakin yrittää iltaisin vedättää 'mul on jano' ja minä siihen että just joit ja pisut tuleee housuun yöllä jos vielä juot.
Ota vaan vaippa yöksikin pois ja vähennät iltajuomisia niin kyllä lapsesi pian kuivaksi oppii.
 
äitix
Meillä on nyt pojalla ikää 3v5kk ja vielä
on yöllä vaippa, joskus aamulla kuiva,
joskus vähän märkä.
Ei olla vielä jätetty pois, kun ei jaksais
lakanoita aina vaihtaa ja lapsi ei näytä siihen
vielä valmis olevan.

Vanhemmat sisarukset kyllä oppivat jo
muistaakseni ennen kun 3 täyttivät.
 
Eiköhän lapsi opi kuivaksi jokainen omaa tahtiaan..mulla reilu 3vuotias oppi vasta nyt yökuivaksi(päiväkuiva ollut jo vuoden)..Parin viikon ajan pesin lakanoita lähes joka aamu..mutta oppipahan. Toinen poika 2v oppi viikossa sekä päivä että yökuivaksi ;) joten eiköhän ne lapset ole aikalailla erilaisia oppijoita..
 
Otettiin päivävaipat pois kun täytti 2v. mut käytettiin silti vielä yövaippoja. Mut huomattiin sitten ihan parin viikon sisällä et yövaipatkin oli kuivia ja jätettiin nekin samantien pois. Sen jälkeen tuli pari kolme vahinkoa yöllä mut muuten oppi kyllä siinä samalla. Nyt tyttö täyttää parin viikon päästä 3v.
 

Yhteistyössä