Minkä ikäisen vauvan kanssa kauppoihin

Meillä mentiin ekan kerran ruokakauppaan n. 1,5vk iässä (päästiin neidin kanssa sairaalasta kun hän oli viikon) ja kunnon isoon kauppakeskukseen mentiin kun hän oli n.3-4vko muistaakseni.
Itse ainakin ajattelin asian niin että hyvä lähteä nopeasti liikkeelle niin ei jämähdä ja ajattelin että tuskin niitä lääppijöitä nyt niin on että neiti tartuntoja saisi, eikä ollutkaan, yhtäkään. ihan sai rauhassa mennä. Meille sanottiin neuvolassa että kunhan kukaan ei tuu pärskimään suoraan kaukaloon/vaunuihin, on lapsi turvassa.
 
Me oltiin viikon ikäisenä myös. Vauva oli omassa kaukalossaan kärreissä ja mentiin vielä aamuaikaan että ei ollu niin kauheesti porukkaa. Nyt tietysti kun on tuo rs-virus ja influenssakausi niin en varmaan ihan pienen kans ruuhkiin lähtis.
 
Suoraan laitokselta mentiin Stockmannilta hakemaan evästä. Vauva oli vuorokauden ikäinen ja kantoliinassa. Äidin ja vauvan vointi erinomainen.

Pöpöjen vuoksi en arastelisi, pikemminkin oman voinnin mukaan. Esikoisen kanssa oli epävarmempi olo ja meni toki vähän kauemmin.
 
N. viikko kun pakko oli kaupassakin käydä... Meillä oli aina harso kopan edessä ihan senkin takia ettei kaupan kirkkaat valot ja häly häirinnyt ja sai rauhassa nukkua.

Joku kaveri oli saanut tuntemattomalta vastaantulijalta kamalan saarnan kun oli niin pienen kanssa liikkeellä!! :eek:
 
lumihiutale leijailee
Koskaan ei ole mitään tullut, vaikka kauppaan olemme melkein heti sairaalasta päästyämme menneet. Bussillakin piti mennä syntymään jälkeen vauvaa sairaalaan näyttämään, kun oli muka keltainen, vaikkei sitten ollutkaan riittävästi, kun päästivät pois. Tästäkin on melkein 9v aikaa.
 

Yhteistyössä