Minkä ikäiselle olette ostaneet 2-osaisen ulkopuvun?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Meillä on kaikille lapsille 1-6v. sekä kaksiosaiset että haalarit. Kuivilla pakkaskeleillä ja kauppareissuilla käytetään kaksiosaisia pukuja, muutoin rymytään haalareilla.
 
vieras
noin 1 vuotiaalle, haalarin rinnalle. Koululaiset ei meillä oo enää haalaria halunnut tosin kun vanhoja on niin kyllä ne tohon pihalle on kelvannu mut kouluun mennään takissa + housuissa tai pelkässä takissa
 
vieras
kaksiosaisessa haalarissa on se hyvä puoli, että kun mennään ostoskeskukseen talvella, niin lapsella 1.5 v on se toppatakki ja jalassa sitten farkut. Kun lapsi istuu rattaisssa ulkona kun kävelemme autolle (matkaa 100m), niin ei jäädy sillä ulkonaolomatkalla (peitto jaloissa).

Peiton saa kauppakeskuksessa pois nopeasti ja toppapuvun takki on helppo avata ja riisua kauppakeskuksessa. ei viitsis lähteä kokotoppapuvussa kauppakeskukseen eikä nyt viitsis pakkaskeleillä laittaa mitään kesätakkiakaan.

ulkoleikkeihin laitetaan sit toppahousut ja toppatakki. meidän mielestä toi kaksiosainen on niin maksanut itsensä takaisin! tosi käytännöllinen
 
både och
meil kans on ollut 2-osanen kokoa 80 cm ekan kerran. Siis reilu vuoden ikäsenä. Mutta haalari on päivittäisessä käytössä edelleen 4-vuotiaalla. Kaksosasta käytetään vaan kyläily- ja kauppareissuilla. Luulen, että saa olla kouluikänen ennen kuin osaa olla rymyämättä niin paljon pihalla, ettei kaikki lumet mene takin helmasta sisään.

Ja ON haalari helpompi pukea minunkin mielestäni. Ajattele vyt vaikka niitä vetoketjuja. Takki- housut -yhdistelmässä niitä on kaksin kappalein ja takissa joutuu vielä asettamaan vetskarin siihen hahloon, mikä on vaikein osuus koko hommassa. Haalarissa ei tartte kuin vetää ketju kiinni.
 

Yhteistyössä