minkä ikäinen mahtuu vielä kaksosrattaisiin?

minkä ikäinen tai ennemminkin kokoinen mahtuu vielä kaksostenrattaisiin?
Juuri alettu pikku-kakkosta odottamaan ja aloin heti miettimään vaunu-asiaa vaikkei vielä ihan ajankohtaista olekaan... Ikäeroa sisaruksille tulisi 1v8kk ja mietin että olisiko se kaksosten yhdistelmien paikka...saa pieni nukkua kopalla ja isompi istua rattaissa. Paljon kuitenkin rattailla liikutaan ja jo kaupoille on nelisen kilometriä matkaa...joten mietin että sisaristuin ei välttämättä kovin hyvä isommassa käytössä...

vai mitä mieltä olette te joilla on kokemusta?

Mietin myös että kuinka iso lapsi mahtuu vielä kaksosten yhdistelmien rattaisiin(esim. Brion tai emmaljungan...)? että kuinka kauan pärjättäisiin samoilla rattailla...

Mielellään kuulisin kokemuksia jos jollakin olisi kertoa =)
 
ei jaksa kirjautua
Meille ostettiin emmaljungan tuplat, vierekkäin istuttavat. Vauva ei ole vielä syntynyt, mutta kokeilin vaunuja kahden 2v. kanssa ja hyvin tytöt mahtuivat kyytiin. Meillä tulee ikäeroa olemaan 2v2kk.
 
Meillä joudutaan välillä olosuhteiden pakosta kuljettamaan kohta 6v. (kehitysvamma,ylivilkas) kaksosten rattaissa. Hätätapauksessa kyydissä on 1v,3v ja tämä 6v. Hyvin mahtuu :p . Vaunut on kyllä vanhat Emmaljungat yhtenäisellä istuinosalla, liekö tilavammat kuin nämä uudet!?
 
Luulen kanssa että tuon ajan minkä lapsi yleensäkin kulkee rattaissa niin mahtuu kyytiin!

Meillä emmaljungan twin ceroxit ja hyvin mahtuu 1v6kk poika kyytiin vaikka vieressä on kuopuksen kantokoppa!!

VArmasti kolmen vanhakin mahtuu kyytiin vielä joten sen vanhempi tuskin paljon enää sit rattaita tartteekaan...käy sovittelemassa vaikka jonkun tuttavan muksun kanssa mitkä tuntuis sopivilta! =)
 

Yhteistyössä