Miltä synnytys tuntuu?

  • Viestiketjun aloittaja kokematon
  • Ensimmäinen viesti
Olen kokenut molemmat ja sanon, että hampaan poiston jälkeinen kuivakuoppa on x1000 siihen kipuun verrattuna.
 
vierailija
Kotona oli vedenmenoon asti ne supistukset inhottavaa tuskaa, mutta avautumisvaihe sairaalassa oli aika kiva koska puudutteet ja ilokaasukänni. Itte synnytys tuntu siltä että ei osaa, jotenkin en tajunnut sitä ponnistushommaa ja supistukset oli niin vihlovia että eihän siinä voinut keskittyä täysillä.

Mutta ei ne pahimpia kipuja ole mitä voi kokea, mun mielestä vaikka polven venähdysvamma on ollut paljon pahempi kipu.

Sitä paitsi kun vauva tulee ulos, niin kipu loppuu seinään. Toki pimppeliä jomottelee monta päivää, mutta panadolia sitten siihen.
 
vierailija
Ei se mitään satu, normi juttu. Ennen synnytykset onnistu normaalisti, nykyään pitää kermaperseet pumpata täyteen jotain ilokaasua ja huumeita, että saavat sen persehedelmän pukattua ulos. Ei ihme, että ne lapsetkin on nykyään mitä on.
 
vierailija
Synnytyskipu on siitä jännä että se unohtuu tosi nopeasti miltä se tuntuu, esim jos vertaa siihen että lyö vasaralla sormeen pystyy heti kuvittelemaan miltä se tuntuu, mutta synnytys muistuu vasta kun tekee sen uudestaan että "ainiin tältä se tuntuu". Kaksi luomusynnutystä takana, kun hengittää sen supistuksen mukana niin pärjäilee. Kannattaa harjoitella rentoutustekniikoita ennen ja lukea ina May gaskinin "guide To childbirth"
 

Yhteistyössä