Milloinka raskaustesti

tässä nyt reilu 2 viikkoa oltu ilman ehkäsyä ja nyt ma pitäisi alkaa menkat.missä vaiheessa kannattaa tehdä testi?
oireita on ollut,päänsärky,maha sekasin jatkuvasti,vessassa saa juosta,nyt tutut hajut alkanut tuntumaan erityisen pahalta nenässä.
Voisiko olla siis mahdollista että olisin raskaana?
 
Herkimmät näyttää nyt jo jos oot raskaana. Perinteisetkin yleensä jo tuolloin kun menkkojen pitäs alkaa, ellei sitten istukkahormoni nouse todella hitaasti kohdallasi.

Ilman testaamista ei tiedä ainakaan nyt kun menkkoihin on vielä pari pv. Naisen keho on siitä "outo" että kun tarpeeksi toivoo, voi keho itsekseenkin kehittää niitä oireita.
 
Täytyypä tässä käydä huomenna jo ostamassa testi varmuudeksi.
en vain usko että näin nopeasti olisin tullut raskaaksi,vaikka kaikkihan on yksilöllistä.kumminkin söin 7 vuotta e-pillereitä.
Toivon tietenkin että testi näyttäisi positiivista
 
Lopetitko pillerit kesken liuskan vai miten menkat voi tulla jo reilun kahden viikon kuluttua lopetuksesta?
E-pillereiden jälkeen munasarjat palautuvat yksilöllisesti takaisin toimintaan. Toisilla se tapahtuu välittömästi, toisilla ottaa puolikin vuotta.
 
Odottelisin kyllä vähintään sinne kp28 saakka tai mikä sinulla onkaan se päivä kun on menkat e-pillereiden kanssa alkaneet. Mahdollisesti vähän ylikin, riippuen onko luomukierto joskus aikoinaan ollut pitkänsorttinen.
Toki malttamattomuuden ymmärrän, mutta varsinkin keskellä liuskaa lopetetut pillerit voivat saada kierron vähän vinksalleen ja raskauden mahdollisuudetkin on todnäk pienemmät. Mutta eihän se toisaalta ole kuin raskaustesti. Jos se tikkuun pissaaminen jännitystä helpottaa niin ei muutako anti mennä.
Tsemppiä raskautumiseen!
 
Yleensähän pillereillä ne menkat tulee sen taukoviikon aikana, nyt sulla ei näin käyny. Eli sun oma kierto on nyt sekaisin ja pelkästään se voi tuottaa erilaisia oireita kun hormonit yrittää päästä tasapainoon. Voivat siis periaatteessa alkaa koska vaan, vaikka vasta kk päästä tai myöhemminkin.

Tunnistatko oman ovulaatiosi? Menkat on odotettavissa pari viikkoa niiden jälkeen noin yleistasolla.
 
Voit toki testata. Mutta jos nyt on nega, seuraava testi aikaisintaan taas viikon päästä jne. kunnes joko menkat tulevat tai testi on positiivinen.

Säännöllinenkin kierto voi olla sen 6-12kk hyvinkin sekaisin pillereiden lopetuksen jälkeen, kun oma hormonitoiminta alkaa palailla normaaliin. Pillerithän, etenkin e-pillerit, sekottaa tuon oman toiminnan ja ne pillerimenkat ei oo ns. oikeat ja tästä syystähän e-pillereitä voi luvalla syödä useammankin liuskan putkeen.
 
Se että menkat on olleet 7v sitten ennen e-pillereitä säännöliset, ei välttämättä tarkoita sitä että ne jatkuisivat säännöllisenä. Toki yleensä ne palautuvat, mutta alussa voi olla vähän epätarkkuutta, kun hormonitoiminta käynnistyy. Munasarjasi ovat kuitenkin olleet lepotilassa 7v. Ja e-pillereillähän epäsäännöllisistäkin tulee säännölliset.
 
Mä tein testin päivän sen jälkeen kun menkkojen piti tulla, negatiivinen ja kaksi päivää sen jälkeen kun menkkojen piti tulla, tulos negatiivinen. Oireita oli jonkun verran, mutta varmistus testistä piti silti saada. Sitten odotin ihan rauhassa ja tein testin 10pvä kun menkkojen piti alkaa ja tulos positiivinen ja sitten varmistin vielä 12pvän jälkeen ja tulos positiivinen. :)
 
No nyt on kulunut reilusti pitkä aika kun menkkojen piti alkaa,eikä vieläkään kuulu.2 raskaustestiä olen tehnyt,kummatkin negaa näytti.Eli tuli yksi tummi selvä viiva ja yksi haaleampi eikö tarkoitakkin etten oo raskaana?
Eikä kyllä oo enää ollut viikkoon mitään oireitakaan..
 
Oli reilusti haaleampi,mut näkyi kyllä..Eli tarkoittaako se että on mahdollista olla raskaana?
Mutta ei ole enää ollut mitään oireita,paitsi aamulla todella vaikea herätä,väsyttää hirveästi ja selkä aivan kipeä alhaalta jatkuvasti
 
Testiviivan vahvuudella ei periaatteessa ole merkitystä, jos testi on sellainen johon on tarkoitus kaksi viivaa tulla (ei clearblue) niin se on positiivinen, oli toinen viiva haaleempi tai ei, negatiivinen on silloin kun esiin tulee vain yksi viiva. Osta clearbluen digitaalinen testi niin saat teksti vastauksen. :) Onnea matkaan!
 

Yhteistyössä