J
jauheliha
Vieras
Tein just italianpataa mutta nyt en kyllä tiiä uskallanko sitä syödä. Jauhelihassa huomenna viim.käyttöpäivä,mutta kun heitin lihan kattilaan,oli paketin pohjaa vasten olevassa j.lihan alapinnassa harmaata,mutta toinen puoli ok..
Kämppään tuli semmonen kumma pistävä haju ruskistamisen yhteydessä.
Maistelin pataa äsken,mutten huomannut maussa mitään outoa,eli jos liha on pilalla niin kai se myös maistus hirveeltä,eikä pelkästään haise?
Uskaltaako sitä nyt syödä? Mies ei huomannu maussa mitään outoo,eikä veljenikään jolle myös maistatin.
Raskaana olen,niin siksi vähä jänskättää syödä jos onkin pilalla,enkä uskalla esikoisellekaan varmaan antaa..Hitto,maha kurnii eikä kaapissa paljookaan muuta nopeasti valmistettavaa ole..
Kämppään tuli semmonen kumma pistävä haju ruskistamisen yhteydessä.
Maistelin pataa äsken,mutten huomannut maussa mitään outoa,eli jos liha on pilalla niin kai se myös maistus hirveeltä,eikä pelkästään haise?
Uskaltaako sitä nyt syödä? Mies ei huomannu maussa mitään outoo,eikä veljenikään jolle myös maistatin.
Raskaana olen,niin siksi vähä jänskättää syödä jos onkin pilalla,enkä uskalla esikoisellekaan varmaan antaa..Hitto,maha kurnii eikä kaapissa paljookaan muuta nopeasti valmistettavaa ole..