Millaista kiinteistönvälittäjän työ? Kannattaisiko hankkiuttua alalle

  • Viestiketjun aloittaja tuleva semmoinen!??
  • Ensimmäinen viesti
tuleva semmoinen!??
Pääseekö tienesteille hyvin? Nyt kun on taantuma mutta opiskelujen jälkeen (opiskelen merkonomiksi) voisi olla tilanne jo parempi ja alalla töitä..
Kertokaas kokemuksia!!! Kiitti!!
 
noh
En ole kiinteistönvälittäjä, mutta kun ajattelee itse työtä, ja sitä, että menee tuntemattomien ihmisten kanssa tyhjiin taloihin kiertelemään, niin ei houkuta tippaakaan.
 
g
mies oli reilu puoli vuotta ja kyllä tuo aika ympärivuorokautinen työ oli. Etenkin kahden pienen lapsen perheessä ei mikään paras mahdollinen. Työaika kyllä oli periaatteessa joustava mutta tomistolla "piti" olla + päälle arviointikäyntejä, esittelyjä, mainosten jakoa jne. Ja tosi monesti meni niin että isi soitti että nyt tulee kotia ja esikoinen oli aivan innoissaan ja just kun isi sitten kotia pääsi, ehti vaihtaa vähän rennompaa päälle jne. niin eikö puhelin soinut ja joku asiakas halus tehdä tarjouksen jostain talosta tms. jolloin ko. firmassa piti kirjallisena se hakea ja tietysti mielellään heti ettei asiakas tulekaan katuma päälle :) Eli lähtö tuli, vaatteiden vaihto ja esikoinen suupielet alas päin kun ei nähnyt isiä taas kuin vartin ko. päivän aikana.
Meillä oli vain yksi auto käytössä ja tämä ei oikein toiminut. Pari kertaa kävi esim. niin että lähdin yksin käymään vaikka jossain niin eiköhän sitten miehellä puhelin soinut (oli siis kotona lasten kanssa) ja mun piti sitten äkkiä tulla takaisin että mies pääsee lähtemään taas jotain sopparia tekemään.
Tulot tosiaan vaihteli tosi paljon, jos kauppaa tuli oli palkka ihan ok.

Lopulta mies lopetti koska perhe ja lapset ovat hänelle tärkeämmät kuin ko. työ.

Mutta mies tykkäs tosi paljon ja sanoikin että jos olis 5-10 vuotta aikasemmin työhön hakenut olis ollut unelma homma (eli ei lapsia jne.).
 

Yhteistyössä