Tuli mieleen, kun tuossa sämpylöitä leivon, että millaisia muut tekevät.
Itse leivon sämpyläjauhoista esim. Myllärin kokojyväsämpyläjauhot ja leivontaan käytän hieman vehnäjauhoja. Kohotuksen jälkeen leivon pitkon josta leikkaan sämpylätyynyt ja nosta peltille kohoamaan. Uunissa sitten paistan niin, että sämpylän pinta vähän ruskettuu ja pinnasta tulee rapea. Minä ja mies tykätään tällaisista sämpylöistä
Nyt sitten esikoinen 9v on alkanut nariseen, että mummi tekee parempia. Mummi tekee sämpylät vehnäjauhoista, leipoo ne kauniin pyöreiksi kuten pullat ja paistaa vain sen verran, että sämpylä kypsyy, mutta ei juuri rusketu. Sämpylät jää pehmeiksi. Itse en noista sämpylöistä tykkää yhtään. Omat on paljon parempia
Itse leivon sämpyläjauhoista esim. Myllärin kokojyväsämpyläjauhot ja leivontaan käytän hieman vehnäjauhoja. Kohotuksen jälkeen leivon pitkon josta leikkaan sämpylätyynyt ja nosta peltille kohoamaan. Uunissa sitten paistan niin, että sämpylän pinta vähän ruskettuu ja pinnasta tulee rapea. Minä ja mies tykätään tällaisista sämpylöistä
Nyt sitten esikoinen 9v on alkanut nariseen, että mummi tekee parempia. Mummi tekee sämpylät vehnäjauhoista, leipoo ne kauniin pyöreiksi kuten pullat ja paistaa vain sen verran, että sämpylä kypsyy, mutta ei juuri rusketu. Sämpylät jää pehmeiksi. Itse en noista sämpylöistä tykkää yhtään. Omat on paljon parempia