Millaisia mopoja teidän teineillä on?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"a p"
Mies lähti pojan kans yhtä Derbiä kattomaan. Saa nähdä tulevatko mopon kans takaisin. Meillä tuskin ajavat kevari korttia tuossa välissä vaan ajavat mopolla siihen asti et saavat autokortin.
 
vierailija
Poika sai mopokortin ja nyt mopo haussa. Ongelma vaan ettei hajuakaan mikä merkki olis hyvä. Budjetti ois vajaa tonni.
Kaverilla Derbi muttei tunnu löytyvän hyvää kohtuu matkan (=300 km) päästä. Eli olisko ehdottaa jotain muuta merkkiä vai onko tuo se ehdoton ykkönen?

Ja poika isokokoinen eli pikkumopot ei käy. Ja asutaan maalla missä paljon hiekkateitä niin skootteri ei myöskään paras vaihtoehto.
Usein liin tehokkaita ja siis viritettyjä. Sinänäsä mopo saisi kulkea hieman kovempaa liikenteen sujuvuuden takia. Suomessa laki on mikä valitettavasti on. Siksi sitten nämä virittäjät esittävät noita viritettyjä lelujaan ja niiden tehoja usein ikävin seurauksin. Kiinni jäädessä se on aika kallistakin.
"
kaikkea tarpeetonta temppuilua ja leikkimistä liikenteessä tulee poliisin mukaan välttää.
– Kun poliisin on mahdollista puuttua keulimiseen, siitä tulee automaattinen sakko
"
 
vierailija
Meillä vasta 16v poika on teini ja hän on älyllisesti 12-vuotiaan lapsen tasolla eli hän ei todellakaan mitään mopoa pystyisi ajamaan koska hän on kehitysvammainen (äo 75). Eikä häntä mopot voisi vähempää kiinnostaa kuten ei muutkaan moottorilla kulkevat kulkupelit kuten autot. Pyörälläkin hän oppi ajamaan vasta 12-vuotiaana puolittain pakotettuna.
 

Yhteistyössä