millaisella ikäerolla tuplarattaat?

  • Viestiketjun aloittaja saraheinä
  • Ensimmäinen viesti
saraheinä
Kiireellinen kysymys, kun kirpparilla oli myynnissä siistit tuplarattaat ja pitäis nopeasti päättää! Ikäeroa tulee olemaan 2v2kk, kannattaako tupliin sijoittaa ja mikä niiden käyttöikä yleensä on?
 
kotiäitykkä
minun pojilla tuli tuo sama ikäero en ole hankkinut tuplia ihan hyvin on pärjätty ilman esikoinen on kova liikkumaan ... sain kyllä kaverilta lainaan tuplamatkat mutta en ole vielä kertaakaan käyttänyt...
tietysti jos olet kova lenkkeilemään päivisin lasten kanssa niin sitten voi olla ihan käytännölliset tai jos käyt kaupungilla usein. :/
 
marianna72
meillä on tytöillä täysin sama ikäero kuin teillä tulee olemaan ja hankittiin peräkkäin istuttavat tuplat heti..niissä takana olevan istuimen saa aivan makuu asentoon, eli meille ne olivat parhaat mahdolliset..paljon käytiin liikkumassa!
 
Meillä ikäeroa 2v3kk. Paljon ollaan peräkkäistuttavia käytetty. Pärjäishän sitä varmaan ilmankin ja muilla ratkaisuilla, mutta me ollaan oltu tosi tyytyväisiä.

Käydään esim lenkkeilemässä koko perhe, ja on mukava että pitemmillä matkoilla molemmat voi istua. Kauppakeskuksessa on ollut hyvä olla molemmille istumapaikat jne jne. :)
 
ikäero 1v.7kk ja oli aivan ehdottomat mun mielestä kaksostenrattaat, varsinkin kun kuopus oli talvivauva, ennemmin mä esikonkin laitan suojaan tuulelta ja viimalta, kuin pistäisin tuon ikäisen kävelemään pitkää matkaa... Ja pääsee nopeempaa perillekki :D Melkeinpä niistä kaksostenrattaista pääsee kyl aina eroon jos tuntuu ettei myöhemmin tarvitakkaa.
 
Meille tulee noin 1v 9-10 kk ikäeroa, samaa ollaan mietitty. LUultavasti ei hankita, ainakaan kovin aikaisin. Lähempänä näkee, miten isompi kävelee. Ei sitä oikein voi tietää, toiset lapset on varmasti reippaita aikaisin, toiset ei. Ja siitäkin riippuu, paljonko haluaa tai on pakko kävellä, mimmoisia matkoja.
 
yxz
Meillä on selvitty pelkällä laudalla pari kuukautta pienemmällä ikäerolla, mutta tuo meidän keskimmäinen on kyllä ollut keskimääräistä kovempi menijä. Kesävauvan kanssa otettiin reppu avuksi, kun keskimmäinen väsähti muutaman kerran.
Naapuri puolestaan kärräsi lähemmäs 5 v:n pienemmän kanssa aamuisin tarhaan tuplissa, ei tarvinnut tapella B)
 
Meillä on poika 2v4kk ja ajattelin ensin, että pärjätään seisomalaudalla, mutta taidan ostaa tuplat jos sattuu halvat kohdalle. On nimittäin ollut melkoista tappelua viimeaikoina tuo kaupassa ym. käynti. Poika on hyvin vilkas ja ehtii joka paikkaan ja asioiden hoitamisesta ei aina oikein tahdo tulla mitään. Riippuu paljon lapsesta, minkälainen kulkine tarvitaan, mutta ainakin meillä olisi välillä tarpeen semmonen mihin saisi pojan vähäksi aikaa kiinni ja huilaamaan... :)
 

Yhteistyössä